LPA LABEL

Novi modni brend koji spaja rokerski i boho stil

lpathelabel.com
Nakon što je napustila američki brend Reformation, Lara Pia Arrobio našla se pred jednom od najvažnijih životnih odluka: hoće li prihvatiti posao u španjolskom high street brendu Zara ili će pokrenuti vlastitu modnu liniju. Trebalo joj je samo mjesec dana da se odvaži i krene u stvaranje vlastitog brenda, a već je prvom kolekcijom privukla pozornost – jer je ponudila sve u potpunoj suprotnosti Reformationu. 

– Želim prenijeti svoju poruku. Mislim da sam povukla pravi potez. Imala sam pregršt ideja i cijeli postupak je bio vrlo zabavan – otkrila je Lara Pia Arrobio koja se u potpunosti posvetila svojem brendu LPA te kontrolira apsolutno sve: od silueta do materijala.

– Testiram svaki materijal. Razmišljam o svemu što me smeta kod odjeće i popravljam to sa svojom kolekcijom – objasnila je dizajnerica čije komade već obožava američka mankenka Emily Ratajkowski.

lpathelabel.com
 

U svoju prvu kolekciju uključila je sve ono što se nije uklapalo u viziju brenda Reformation: njezina linija je istovremeno rokerska i boho, elegantna, ali i ležerna te jednostavna i jedinstvena.

lpathelabel.com
 

U prvoj kolekciji naći ćete sve od slip haljine s leopard uzorkom pa do hoodie majica ukrašenih plamenom, a cijene se kreću od 58 do 1300 dolara.

Prvu kolekciju provjerite u nastavku!