PREDSTAVLJAMO BREND STAUD

Odličan američki brend uz koji možete kombinirati baš sve

Jeste li ikad poželjeli imati kvalitene komade u ormaru koje možete kombinirati uz sve? Vjerojatno jeste jer iz perspektive svakog ljubitelja mode to je dugoročno modni cilj. Zahvaljujući novom američkom brendu Staud to je moguće!

Staud je prošle jeseni u Los Angelesu lansirala Sarah Staudinger, nekoć modna direktorica uspješnog modnog brenda Reformation, u suradnji s kreativnim direktorom Georgeom Augustom. Već od samog lanisranja o brendu nisu propustili pisati svi relevantni modni vodiči kao što su Vogue, Nylon, InStyle, Harper’s Bazaar, Refinery 29, a predstavile su ga i vodeće blogerice poput Leandre Medine koja stoji iza bloga Man Repeller i chic Francuskinje Garance Doré. Njihova vjerna pratiteljica u posljednje vrijeme postala je i mlada glumica Dakota Johnson koja često za svoje dnevne kombinacije bira komade brenda Staud.

“Ideja o osnivanju vlastitog brenda pojavila se još u srednjoj školi kada me frustrirala nemogućnost pronalaženja jednostavnih svakodnevnih komada koji pristaju obliku mog tijela, a da istovremeno budu odlika mog osobnog stila.” – izjavila je svojevremeno Sarah Staudinger za Vogue. Vrijedilo je pričekati pravi trenutak za lasniranje vlastitog brenda. U današnje vrijeme kada je tržište preplavljeno masovnom i jeftinom proizvodnjom odjeće gdje se individualnost gubi u moru kopiranih komada, pojava ovog malog ready to wear brenda bila je pun pogodak. Štoviše, svi komadi brenda Staud proizvode se u maloj tvornici u Downtown Los Angelesu.

Haljine, udobni modeli svakodnevnih kombinezona, razni modeli culottes hlača, modni dodaci te idealni ljetni topovi za kombiniranje prevladavaju kolekcijom američkom brenda. Jednostavne siluete, lagani i ugodni materijali te prvenstveno inspiracija pedesetim i šezdesetim godinama prošlog stoljeća, ono su čime se ovaj brend uspio uvući u ormare ljubiteljica mode. Komadi su idealni za svakodnevno kombiniranje, a radi svog retro prizvuka vjerojatno još dugo neće izaći iz mode. I baš zato je ovaj mladi modni brend iz Los Angelesa već opasno na radarima fashionistica iz cijelog svijeta.

U galeriji fotografija pogledajte neke od odličnih komada po našem izboru, a sve o brendu provjerite na njihovoj internet stranici Staud.clothing.

Linker
16. travanj 2024 09:38