Maja Jurović, Davor Matota
Vruće - u svakom pogledu

Olja, Marijana, Tia... Ljeto na špici nikad nije bilo zabavnije, ovo su najbolja izdanja poznatih Hrvatica

Zagrebačka špica svaki je vikend puna poznatih lica i atraktivnih odjevnih kombinacija, a posebno je zanimljivo ljeti kad trendi Hrvatice imaju priliku dati mašti na volju. Hit torbice, ženstvene haljine, fino skrojene traperice i glamurozne sandale ove su sezone bile okosnica garderobe mnogih dama, uz jedan neizbježan komad - sunčane naočale s neobičnim okvirima. Ovih 10 fotografija prikazuju najzanimljivije modne trenutke sa špice u proteklih nekoliko tjedana.

Lidija Lešić

Zgodna manekenka i poduzetnica Lidija Lešić postala je prava it-cura sa zagrebačke špice. Njezine su odjevne kombinacije uvijek zapažene i hvaljene, a nas je oduševila u retro izdanju s prizvukom osamdesetih. Uz točkastu haljinu s peplumom i puf rukavima, Lidija je iskombinirala bijele modne dodatke, a u ruci je ponijela must-have komad sezone - torbicu od ratana.

Spica / Zagreb 26.04.2018. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Olja Vori

Splićanka Olja Vori, dobro zna kako kombinirati nekoliko stilova u isto vrijeme. Pletenu bijelu haljinu sa širokom mini suknjom, dugim rukavima, gumbićima i crnim detaljima, Olja je odjenula uz svoja dva najdraža dodatka - rokerske čizme i okruglu torbicu od bambusa koju je kupila u Mangu.

Spica / Zagreb 12.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurovic

Marijana Batinić

Voditeljica Marijana Batinić preferira ženstven modni stil pa i obične traperice zna pretvoriti u elegantan outfit. Hlače od trapera visokog struka osvježila je ružičastom bluzom cvjetnog uzorka koju potpisuje hrvatski dvojac ELFS i upotpunila 'slingback' cipelama s otvorenom petom, koje će biti veliki hit nadolazeće sezone.

Davor Matota

Matea i Luis Ibáñez

Trendi supružnici Matea i Luis Ibáñez vole se modno uskladiti, čak i za odlazak u shopping. Na špici su osvanuli u crno-bijelim kombinacijama i sve samim dizajnerskim komadima. Matea je uz Chanel cipele i torbicu iskombinirala Gucci remen, a nogometaš je zagrebačkim asfaltom sa stilom klizio u tenisicama kuće Balenciaga, za koje se šuška da su glavni 'krivac' za pokretanje trenda 'tatinih tenisica' koje su u modi već nekoliko sezona.

Davor Matota

Lana Gojak

Da je manje više, pogotovo kad je moda u pitanju, dobro zna glumica Lana Gojak koju smo na špici zatekli u chic izdanju. Simpatična brineta za istraživanje grada biciklom odjenula je crvenu haljinu retro kroja, uz sunčane naočale s okvirima u istoj boji i otkačene natikače s resicama.

Davor Matota

Isabella Rakonić

Jedna je od najpoznatijih blogerica u Hrvatskoj, Isabella Rakonić mini bijelu haljinicu upotpunila je hit modnim detaljima: crnom Chanel torbicom, naočalama u stilu devedesetih i balerinkama kuće Miu Miu u nude boji, s kopčama i vezicama gingham uzorka koje se prodaju po cijeni od 4.300 kuna.

Maja Jurović

Tia Mamić

32-godišnja Tia na špicu uvijek izlazi pomno dotjerana, a traperice i košulje nalaze se na njezinoj listi omiljenih odjevnih komada za odlazak na kavu. Pri jednom je takvom izlasku poglede privlačila u košulji dizajnerice Johanne Ortiz, čije kreacije nose i Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, Cheryl Cole i Nicki Hilton.

Davor Matota

Matija Vuica

"Sve šareno, ja šarena" napisala je Matija Vuica uz ovu kombinaciju, koju je objavila i na svom Instagram profilu. Dizajnerica je snimljena u centru grada odjevena u lepršavu plavu haljinu s cvjetnim uzorkom, stegnutu u struku, s atraktivnim prorezima na rukavima, a cvjetnu priču nastavila je i ružičastim cipelama u stilu ludih sedamdesetih. Kombinaciju je ipak nosila hit torba od bambusa kojom je dizajnerica privlačila zavidne ženske poglede.

Davor Matota

Leona Paraminski

Kalifornijski štih itekako se primjećuje na outfitima glumice Leone Paraminski koja i za špicu jednostavne komade poput crnog T-shirta kombinira s dugačkim, lepršavim suknjama i mekanim motorističkim čizmama. U ovakvom izdanju Leona podsjeća na junakinju neke američke TV serije.

Davor Matota

Sementa Rajhard

27-godišnja Sementa, koja se nedavno zaručila za instruktora skijanja Vanju Brundulu, na špici je nedavno blistala u svijetlo plavoj haljini s cvjetnim uzorkom i zanimljivo osmišljenim rukavima. Haljina modela Maggie nosi hrvatski potpis - dizajnirala ju je Sementina kolegica, glumica i dizajnerica Katarina Baban.

Davor Matota

Linker
22. travanj 2024 15:09