Profimedia, Press Association
NAŠLI SMO 7 MODELA

Omiljene čizme Kate Middleton vraćaju se na tron popularnosti

Iako je većinom možemo vidjeti u klasičnim salonkama, vojvotkinja Catherine ima komad obuće koji posebno voli, a koji se ove sezone vratio nakon godina zasjenjenosti gležnjačama i čizmama koje sežu do bedra.

Kate Middleton u svojoj kolekciji obuće ima nekoliko komada kojima se rado vraća, a među njima su i čizme do koljena. Vojvotkinja od Cambridgea najviše voli modele od brušene kože i one s blok petom, u kojima može odraditi svoje kraljevske dužnosti bez problema. Tople, udobne i šik čizme odličan su odabir kada temperature padnu ispod nule, a mnogo ih je lakše kombinirati od modela preko koljena - osobito za poslovne prilike.

Iako Kate rijetko možemo vidjeti u čizmama, među njezinim favoritima su model talijanskog brenda Aquatalia te nekoliko modela modne kuće Stuart Weitzman. Ona ih najčešće nosi u kombinaciji sa suknjama malo iznad koljena ili midi haljinama, ali odlično se slažu i s trapericama ili uskim hlačama. Trenutačno su popularne one s debljom petom koja jamči sigurniji korak, a osim klasičnih crnih i smeđih, u ponudi su i bijeli modeli te oni s uzorokom - naravno, zmijskim koji je pravi hit cijele zimske sezone.

Zara 899,90 kn

Mango 1199,90 kn

H&M 59,99 eura

Mango 699,90 kn

Zara 549,90 kn

S. Oliver 299,50 kn

Tamaris 499,50 kn

Linker
24. travanj 2024 15:44