Neil Warner / Splash News
MODNI DODATAK S DOZOM OTROVA

Ona odlično nosi model koji mnoge žene ne vole: Čizme koje će svi primijetiti

Od tog uzorka mnoge žene zaziru, ali ona ga obožava - i nosi ga odlično.

Od tog uzorka mnoge žene zaziru, ali ona ga obožava - i nosi ga odlično.

Iako za izlaske u grad većinom bira neutralne komade, slavna manekenka Kate Moss uvijek ima pri ruci neki upečatljiv komad i dokaz je da je samo jedan detalj dovoljan za potpuno drugačiji dojam.

Poznato je da je 43-godišnja bivša manekenka, koja sada vodi svoju vlastitu modnu agenciju, velika obožavateljica uzoraka, osobito kada se radi o leopard printu ili pak onom zmijskom. Tako je ovog puta ležeran outfit u kojem je kombinirala skinny traperice i predimenzionirani pulover uskladila s dva ključna komada: jedan je bila svijetlo plava torbica, a drugi čizme od zmijske kože. Iako je torbica bila pravi adut, nikome nije promaknuo model čizama kakve se ne usudi nositi svatko.

Neil Warner / Splash News

Najbolje od svega je to što ih je Kate Moss odabrala za odlazak u trgovinu za kućne ljubimce. Naime, čini se da je poželjela malo živosti u svojem domu jer je pod rukom nosila psića, dok je u drugoj imala njegov novi krevetić. Iako je svojedobno, kada je s bivšim suprugom Jamiejem Hinceom nabavila svojeg prvog psa, izjavila kako nije sigurna je li to za nju - jer ga je nemoguće odvesti u šetnju u štiklama. Ipak, čini se da je to savladala.

Neil Warner / Splash News

Linker
26. travanj 2024 00:34