Odvjetnica Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici
 Davor Matota / Hanza Media
MODA U MALOM PRSTU

Opet briljira! Jadranka Sloković na špici nosi sve trendove

Uspješnu odvjetnicu mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica, a svako njezino javno pojavljivanje ide k tome u prilog. Na špici smo ju zatekli u tri kombinacije koje neprimjetno, ali efektno pokazuju sve ovosezonske trendove.

Bijela košulja bezvremenski je hit i čest odabir Jadranke Sloković. Za poslovne prilike kombinira ju uz stroge blejzere i balonere, no kad je riječ o ležernijoj šetnji gradskim ulicama njezin odabir pada na urbani rokerski stil. Uz kratku kožnu jaknicu u crvenim i crnim tonovima te crne hlače sa širokim nogavicama – bijela se košulja pokazala kao pravi izbor. Urbani look dodatno su zaokružile crne sunčane naočale i gležnjače na potpeticu, a cijela je kombinacija odvjetnicu učinila itekako mladolikom.

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković i pas Ruby na zagrebačkoj špici

Spomenute sunčane naočale očito su njezin omiljeni ovosezonski modni dodatak. Isfurala ih je u još dvije kombinacije, i to, u prvom slučaju, opet uz bijelu košulju, ovaj put nešto duljeg kroja. Strogu kombinaciju bijele košulje i crnih hlača ovaj je put “razbio” prekrasan dugački kaput smaragdne boje i velika crna kožna torba.

Spica / Zagreb 04.11.2017. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković i pas Ruby na zagrebačkoj špici

Glavni adut elegantnog te istovremeno urbanog stila Jadranke Sloković leži u njezinom umijeću kombiniranja “strogih poslovnih” komada s romantičnim, ležernim, ili pak rokerskim odjevnim predmetima kao što je to bio slučaj s kožnom jaknicom. A kad govorimo o romantičnom looku, on je u imidžu odvjetnice ponekad vidljiv u njezinom odabiru košulja, kao što je to slučaj u jednom od stajlinga koji je odjenula ovih dana.

Spica / Zagreb 29.09.2017. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici

Bijelu prozračnu košulju s točkastim uzorkom odjenula je uz crne hlače na crtu, a za komad koji odskače, ali istovremeno fantastično upotpunjuje cijeli look, izabrala je crnu parku i još jednom pokazala zašto je često tema domaćih modnih portala.

Linker
22. ožujak 2024 09:38