Profimedia, Mega Agency
OLIVIA CULPO

Opravdano nosi titulu najatraktivnije žene: Obična majica i široke traperice, no ona i dalje izgleda nevjerojatno

U lipnju ove godine svrgnula je s trona Kate Upton i po magazinu Maxime postala najatraktivnija žena na svijetu. 27-godišnja manekenka opravdava svoju titulu, čak i onda kada se oko outfita ne potrudi previše.

Manekenka i bivša Miss Universe Olivia Culpo prošetala je ulicama Los Angelesa u jednostavnoj modnoj kombinaciji koju svatko ima u ormaru, uz dodatak skupocjene Christian Dior tote torbe i buketa cvijeća koji je kupila u prolazu.

Olivia je nabacila na sebe sasvim obične modne komade - bijelu crop top pamučnu majicu koja je otkrila njezine oblikovane trbušnjake i traperice u mom-fit stilu koje su, iako širokog, baggy kroja odlično pristajale njezinoj figuri. Atraktivan izgled lako se postigne i bez pripijene odjeće ili mini suknje - bez da je pokazala previše, manekenka je izgledala odlično pa ne čudi što je ove godine proglašena najseksi ženom na svijetu.

- Los Angeles, CA - 08/07/2019 - Olivia Culpo makes a quick change in Los Angeles and makes a run to the flower shop after getting a haircut in LA.

-PICTURED: Olivia Culpo
-, Image: 463407550, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Olivia Culpo shows off a fresh hair cut as she shops for sunflowers in Hollywood.
07 Aug 2019, Image: 463111513, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

U ležerni outfit uključila je sandale na remenčiće s niskom petom i veliku tote torbu Christiana Diora s prepoznatljivim logom dizajnera. Ova luksuzna torba dolazi po paprenoj cijeni od oko 18 tisuća kuna i dostupna je u više boja - tamnocrvenoj, plavoj ili crnoj, kao i u ostalim uzorcima.

S osmijehom na licu i velikim naočalama te velikim ring naušnicama, manekenka je inspiraciju pronašla u stilu pjevačica Jennifer Lopez, koja je ovakve modne dodatke nosila u ranim 2000-im godinama i postala prepoznatljiva po njima. Pokazala je i novu, osvježenu frizuru. Kosa do ramena njezin je stil koji njeguje već nekoliko godina, a sada je kosu skratila na ravni i zaglađeni bob, jedan od najvećih beauty trendova u frizerskom svijetu.

Dior.com

Linker
15. travanj 2024 00:12