Getty Images
druga večer u veneciji

Osim zamamne figure, Scarlett Johansson pokazala je i preslatku tetovažu na leđima

Drugu večer Filmskog Festivala u Veneciji obilježile su premijere filmova 'Ad Astra', s Brad Pittom u glavnoj ulozi te 'Marriage Story' sa Scarlett Johansson. Holivudska glumica na crvenom tepihu je zračila vibrom Jessice Rabbit, u pripijenoj crvenoj haljini koja je pokazala njezine tetovaže.

Glumica Scarlett Johannson uz ostale je zvijezde prošetala crvenim tepihom Venecijanskog filmskog festivala i donijela dozu seksepila u crvenoj haljini bez naramenica s visokim prorezom. Custom-made kreaciju potpisuje Celine, a kosu je odlučila zalizati u stilu popularnog wet looka. Uz haljinu nosila je sandale iste boje. Osim što je istaknula njezine obline, haljina posuta sjajnim ljuskicama otkrila je njezina leđa i dvije tetovaže.

Inače, holivudska glumica poznata po ulozi Crne Udovice ljubiteljica je umjetnosti na kožu, pa na tijelu ima osam tetovaža. Na Comic-Conu pokazala je one koje se nalaze na rebrima, a na leđima joj se nalazi velika ruža i malo janje. Tetovirana ruža navodno je posveta njezinoj trogodišnjoj kćeri Rose koju ima s bivšim suprugom Romainom Dauriacom.

Scarlett Johansson walks the red carpet ahead of the
Profimedia, KCS Presse

Scarlett Johansson walks the red carpet ahead of the
Profimedia, KCS Presse

Uz Scarlett, glavne zvijezde druge večeri bili su Brad Bitt i Liv Tyler, koja je odabrala crnu kreaciju, baš kao i bivša Victorijina anđelica, trudna izraelska manekenka Bar Rafaeli. Glumica Aldy Przylipiak privukla je pozornost na sebe u crnoj čipkanoj haljini koja je otkrila gole grudi.

Linker
06. travanj 2024 15:16