Instagram
'Svjetski, a naše'

Ovo još nismo vidjeli: Ivana Paradžiković očarala u seksi haljini s domaćim potpisom

Poznata urednica i voditeljica u elegantnoj sivoj haljini sa zlatnim gumbima primila je priznanje povodom 10 godina postojanja institucije Pravobranitelja za osobe s invaliditetom.

Hibridi haljina i blejzera, duljine do koljena, bili su veliki hit prije nekoliko sezona, no u ovom izdanju taj chic modni spoj još nismo vidjeli!

Ivana Paradžiković, (37), urednica i voditeljica informativnog magazina Provjereno na Novoj TV, u važnoj je prigodi zablistala u haljini/blejzeru midi duljine, s potpisom domaćeg brenda, poznatog po dizajniranju vrhunskih ženskih odijela.

Instagram

mateyaneira

Haljina, koju je upotpunila smeđim kožnatim salonkama i bijelom majicom, stiže iz kreativne radionice brenda Mateyaneira koji su osnovale Mateja Dujić i Neira Sinanbašić.

mateyaneira

Mateja i Neira, koje se bave izradom odijela po mjeri i posebnu pažnju posvećuju vrhunskoj izvedbi, svoje su kolekcije do sada predstavljale u Hrvatskoj i Sloveniji, a njihove kreacije, bogato inspirirane stilom osamdesetih, zapazio je i britanski Vanity Fair.

A post shared by Mateyaneira (@mateyaneira) on

A post shared by Mateyaneira (@mateyaneira) on

"Svjetski, a naše! Cure iz @mateyaneira rade čudesa. To se zove elegancija", napisala je uz fotografiju na svom Instagram profilu Ivana, oduševljena haljinom u kojoj je proslavila važan dan.

Instagram

Linker
13. travanj 2024 23:22