Lara Antić
 Maja Jurović / Hanza Media
za šetnju gradom

Pjevačica pokorila špicu: Baloner, fora najlonke i gležnjače su pravi spoj za poglede

Domaća glazbenica u outfitu za grad nije mogla proći neopaženo - u kombinaciji koja ne otkriva ništa ipak je postigla zavodljivi look uz nekoliko malih trikova za kojima posežu i svjetske zvijezde.

Proljeće ne možemo zamisliti bez balonera, u ovom prijelaznom razdoblju on se nameće kao izbor kojem se vraćamo svake sezone. U ulozi laganog kaputa on će upotpuniti svaki look pa ne čudi što je toliko godina na modnom tronu za jesensko i proljetno razdoblje. Jedan klasični model obilježen military stilom nosila je i pjevačica grupe Bang Bang, Lara Antić (34).

U posljednje vrijeme svjetske zvijezde ovaj komad vole nositi u ulozi haljine i stegnutog pojasom u struku - vidjeli smo to na manekenki Gigi Hadid, glumici Monici Bellucci pa i na prvoj dami SAD-a, Melaniji Trump. Za njihovim primjerom se povela i naša pjevačica te zavodljivo otkrila nogu ispod balonera. Iako se dolčevita poluvisokog ovratnika nadzirala ispod njega, teško je dokučiti što je Lara skrivala u donjem dijelu - mini suknju i duži kardigan ili midi model haljine s visokim prorezom.

U svakom slučaju, osigurala si je kombinaciju za zagrebačku špicu s kojom nije pogriješila. Zeleni baloner ukrašen kožnim rukavima dobro se slagao s crvenom bojom ruža na usnama, kao i s crnim modnim dodacima poput niskih gležnjača i torbice koju je prebacila preko tijela. Da najlonke također mogu poslužiti kao modni dodatak, dokazuju ove koje je pjevačica nosila, s uzorkom zvjezdica koje 'it' djevojke vole nositi u kombinaciji s mini suknjama, a uz zvjezdice popularan uzorak na najlonkama uvijek su točkice, u sitnom ili krupnom dezenu.

Spica / Zagreb 27.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Lara Antic
Maja Jurović / Hanza Media
Lara Antić

Linker
04. travanj 2024 02:19