Profimedia, AKM-GSI
Zaboravila hlače

Pokazala previše? Riskantan outfit zvijezde malih ekrana

Sestre klana Kardashian podižu prašinu gdje god se pojave, a za to su zaslužni i riskantni outfiti u kojima, nemali broj puta, otkrivaju previše. Pa su tako, poslije ultrakratkih haljinica i prozirnih majici, na red došle i košulje ispod kojih najstarija među slavnim sestrama nije nosila hlače.

38-godišnja zvijezda TV emisije "Keeping Up With The Kardashians" često riskira kad je moda u pitanju, bilo da se radi o svakodnevnom odijevanju ili kreiranju šljokičastih minica za američki brend Pretty Little Things. Baš je takav bio i outfit u kojem se uputila u losanđeleški studio – Kourtney Kardashian prošetala je u traper košulji i čizmama, a na hlače je potpuno zaboravila.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Reality star Kourtney Kardashian is seen leaving a Los Angeles studio in style. The busy mom was rocking a long black denim shirt which she paired with thigh-high boots during the outing.

Pictured: Kourtney Kardashian



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 355615077, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

S obzirom na to da su joj čizme od brušene kože dosezale gotovo do bedara, zaključila je da nema potrebe za donjim dijelom te je košulju pretvorila u mini haljinu. Predimenzionirani traper komad izgleda kao da je posuđen iz ormara njezina 14 godina mlađeg dečka Younesa Bendjime, a s obzirom na to da je visoka oko 150 cm, majka troje djece odlučila ju je isfurati kao haljinu. Džepnoj Veneri je visoka potpetica špic čizmi dala nekoliko dodatnih centimetara za kojima žudi. Trendi i jednostavan outfit od samo dva komada, jednostavan je za kopirati, a pitanje je hoće li obožavateljice ove Amerikanke biti jednako hrabre kao ona.

Linker
19. travanj 2024 11:56