Splash News
MINIMALIZAM

Poslovna elegancija bez muke jedne od najuspješnijih manekenki svijeta

Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu prije dvije godine odlučila se posvetiti drugom poslu, zbog kojeg je čak i svoja anđeoska krila ovjesila o klin, a danas je uspješna poslovna žena besprijekornog stila - koja si budžet tek povremeno popuni s angažmanima u svijetu mode.

Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu prije dvije godine odlučila se posvetiti drugom poslu, zbog kojeg je čak i svoja anđeoska krila ovjesila o klin, a danas je uspješna poslovna žena besprijekornog stila - koja si budžet tek povremeno popuni s angažmanima u svijetu mode.

Ljepotica iz Chicaga već je dvije godine posvećena svojoj neprofitnoj organizaciji, ali i dalje prihvati poneki manekenski angažman pa zapravo živi "dvostruki poslovni život". Iako se njezine dvije karijere potpuno razlikuju, kada je stajling u pitanju potpuno je sigurna u ono što želi i kako nosi. Njezin besprijekoran poslovni stil svima može biti inspiracija jer je ona jedna od rijetkih koja će uvijek izabrati minimalizam, a ne trendove pod svaku cijenu. Upravo su je u jednom takvom looku "uhvatili" u šetnji New Yorkom: tamnoplava dolčevita, crne elegante hlače i crne gležnjače s neizostavnim mini potpeticama poznatijim kao "kitten heel" odlično su se slagali s njezinim sivim klasičnim kaputom. Cijela kombinacija odisala je poslovnom elegancijom, a kako look ne bi djelovao toliko strogo, dodala je torbicu modne kuće Yves Louis Vuitton s njihovim prepoznatljivim uzorkom i žutom nijasnom.

Splash News

EXCLUSIVE: Karlie Kloss steps out wearing Black pants and a light grey trench coat and Louis Vuitton handbag, NYC.
<P>
Pictured: Karlie Kloss 
<B>Ref: SPL1615285  151117   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Slavna manekenka nije skidala osmijeh s lica, a ima i opravdani razlog za to. Nakon što je 2015. svima objavila da više ne želi biti jedna od Viktorijinih anđelica, svi su mislili kako Karlie Kloss ne može podnijeti visoke zahtjeve koji se od manekenki koje nose krila očekuju kroz cijelu godinu. Ipak, 25-godišnjakinja je imala mnogo veće planove: pokrenula je Kode With Klossy, neprofitnu obrazovnu udrugu koja želi djevojke naučiti osnove programiranja. Ona se u kodiranje zaljubila godinu ranije, kada je krenula na jedan tečaj te zaključila kako je potrebno potaknuti i omogućiti ženama da budu prisutnije u tom svijetu kojim još uvijek dominiraju muškarci. Upravo zbog toga se Kloss našla na naslovnici Forbesa, jednog od najpoznatijih poslovnih časopisa, koji ju je ove godine uvrstio na popis 30 ljudi mlađih od trideset godina koji svojim idejama mijenjaju svijet. I to joj nije prvi put da se našla na Forbesovoj listi: na popis najplaćenijih modela ušla je 2014. godine, a ove je godine, s devet milijuna dolara, ponovno bila jedna od najbolje plaćenih.

Ona nastavlja razvijati svoju malu neprofitnu organizaciju i ima brojne ideje i projekte, ali i dalje povremeno odradi posao modela. Osim što snima različite reklame, često dolazi na evente te je čak ponovno i "stavila krila" - prošetala je s Viktorijinim anđelicama u Šangaju, što su njezine bivše kolegice s modnih pista s nestrpljenjem dočekale.

SHANGHAI, CHINA - NOVEMBER 20:  Models Karlie Kloss and Cindy Bruna walk the runway during the 2017 Victoria's Secret Fashion Show In Shanghai at Mercedes-Benz Arena on November 20, 2017 in Shanghai, China.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr
Modeli Karlie Kloss i Cindy Bruna

SHANGHAI, CHINA - NOVEMBER 20:  Model Karlie Kloss walks the runway during the 2017 Victoria's Secret Fashion Show In Shanghai at Mercedes-Benz Arena on November 20, 2017 in Shanghai, China.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr
Bivša Viktorijina anđelica Karlie Kloss vratila se svojem brendu nakon dvije godine

Linker
26. travanj 2024 14:43