Profimedia, Backgrid USA
Wow moment

Posudila maminu haljinu staru 21 godinu: 'Nikad ne čuvam stvari, ali ovo je pun pogodak'

Haljina koju je prije 21 godinu na crvenom tepihu nosila zvijezda "Prijatelja" sada je u sigurnim rukama njezine kćeri koja ju je sa zadovoljstvom ukrala iz ormara.

Haljina koju je prije 21 godinu na crvenom tepihu nosila zvijezda "Prijatelja" sada je u sigurnim rukama njezine kćeri koja ju je sa zadovoljstvom ukrala iz ormara.

Glumica Courteney Cox svojom objavom na Instagramu je još jednom oduševila svoje pratitelje. Ovog puta u prvom se planu našla njezina 14-godišnja kći Coco Arquette koja je posudila haljinu iz maminog ormara - i to ne bilo kakvu. Coco je pronašla ljubičastu kreaciju koju je slavna glumica nosila prije 21 godinu na premijeru filma "Snake Eyes".

instagram

"Nisam netko tko čuva stvari, ali ovo je bila kupnja i pol. Još uvijek je divna haljina, čak i nakon 21 godinu", napisala je uz fotografiju na kojoj je ona, a odmah uz nju njezina kći u haljini iz 1998. godine. Courtney i Coco imaju jako blizak odnos, a o njemu su prošle godine progovorile za magazin People.

"U stresnim situacijama majka mi jako mi pomaže. Naučila sam od nje kako da budem jača, strpljivija i bolja osoba", rekla je Coco, a njezina mama je dodala da je uz svoju kći morala naučiti biti ležernija i ne shvaćati sve preosobno.

Pasadena, CA  - *EXCLUSIVE*  - Courteney Cox and daughter Coco Arquette are spotted heading to Ed Sheeran's 2018 North American Stadium Tour at the Rose Bowl in Pasadena. The actress and daughter pair are all giggles as they head their way in.

Pictured: Courteney Cox, Coco Arquette



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 383117910, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Iako se Courteney razvela s Davidom Arquetteom (47) još 2013., oni su prava moderna obitelj pa je i glumac itekako uključen u život svoje kćeri, a Courteney i on su si cijelo vrijeme podrška, čak i nakon što su pronašli nove životne partnere.

Linker
26. travanj 2024 03:17