Promo
čak 8 verzija

Povoljna i šik, ova haljina će biti pravi hit ljeta

Svaka nova sezona obilježena je nekim modnim komadima koje postanu pravi hit i predmet požude svih trendseterica. Kroj, uzorak ili silueta samo su neka obilježja kojima se ističu iz ostale ponude haljina, suknji ili bluza. Sudeći po Instagramu, jedan model već sada je favorit.

Prošlo ljeto jedna od haljina koja je preplavila Instagram profile blogerica i trendseterica bila je ona s potpisom britanskog brenda Top Shop. Asimetrična haljina koja seže ispod koljena najprije je došla u bijeloj verziji s crnim točkama, nakon čega ju je Top Shop predstavio u još nekoliko varijanti, s obzirom na to da je potpuno oduševila sve ljubiteljice efektnih haljina.

Iako su se našli u problemima zbog kojih u SAD-u zatvaraju svoje trgovine, Top Shop ne posustaje i dalje izbacuje must have komade. Britanska modna kuća nije razočarala niti ove godine te se u prvi plan nametnuo Austin model haljine. Nakon modela cvjetnog uzorka za kojim su se svi pomamili, ovaj model sada dolazi u čak osam varijanti i s povoljnom cijenom od 39 funti, odnosno 330 kuna. Da je popularna, govori i činjenica da su gotovo svi modeli već rasprodani sa stranice ili su pri kraju sa zalihama.

Poluduga haljina laganog i lepršavog materijala ukrašena je blago zvonolikim kratkim rukavima, izrezom koji otkriva nogu te otvorenim leđima i tako čini poželjni ženstveni model haljine u koji su se mnoge zaljubile. Dok će poslužiti kao izbor za svakodnevne prilike, kombinirana uz prave modne dodatke ova haljina lako se pretvara kao outfit za ljetne svečanosti poput vjenčanja.

One koje ne bježe od šarenila cvjetnog uzorka oduševit će se modelima s floralnim dezenom, a klasičarke će se odlučiti za crni model ukrašen točkicama. Koji model birate za sebe?

Promo
Top Shop, 328 kuna

Promo
Top Shop, 328 kuna

Linker
24. travanj 2024 22:06