inspirirajte se

Povratak na posao nikada nije bio ljepši: top 5 komada za neodoljive poslovne kombinacije

Vrijeme godišnjih odmora je završilo, a povratak na posao nam se možda čini kao neugodna situacija. Ali, nema mjesta za paniku, uz ove trendovske i neodoljive komade ćete zablistati i ujedno izgledati i osjećati se nepobjedivo!

Svaka ozbiljnija poslovna kombinacija zahtjeva bezvremensku haljinu koja se s lakoćom kombinira s ostalim komadima, a upravo je takva elegantna haljina koja prati liniju tijela.

U najpopularnijoj boji sezone, crvenoj izgledat ćete profesionalno i chic, a dužina ispod koljena daje izbora za usklađivanje s obućom. Za ozbiljnije poslovne sastanke, najbolji odabir su decentne salonke u boji kože, a od detalja vam je dovoljan samo klasični zlatni sat s modernim pomakom.

Naravno, bez dobre torbe nema ni dobrog stylinga, a dozu damske razigranosti možete ubaciti s modelom trendovskog zmijskog uzorka s elegantnom zlatnom kopčom. Kao šećer na kraju, neka vaš potpis bude elegantan i zavodljiv miris, baš kao što je, sada već kultni, Miss Dior.

Pogledajte odabir top pet komada za povratak na posao koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

Linker
23. travanj 2024 09:43