Getty Images
Moda po pristupačnoj cijeni

Poznata damica odlično isfurala pulover iz H&M-a od 220 kn

Nakon što je pokorila piste modnih tjedan u Parizu, Milanu, Londonu i New Yorku, kći bivšeg supermodela Cindy Crawford prometnula se u jedno od najtraženijih lica u modnoj industriji, ali i u najnoviju stilsku zvijezdu. Osim što joj poznati dizajneri šalju svoje komade na kućnu adresu, američka manekenka poput svake tinejdžerice kupuje i u H&M-u!

Mlada manekenska zvijezda Kaia Gerber (16) jednako je stajliš na pisti, kao i izvan nje! Bez obzira na to nosi li slip haljinu, crop top ili robusne bajkerske čizme, uvijek izgleda odlično, a tako je bilo i kad se uputila u šetnju New Yorkom u društvu prijateljice. Uz čizme Dr. Martens i hlače s kamuflažnim uzorkom iskombinirala je bež pulover švedskog high street brenda H&M.

NEW YORK, NY - OCTOBER 20:  Kaia Gerber and companion seen on the streets of Manhattan on October 20, 2017 in New York City.  (Photo by James Devaney/WireImage)
Getty Images

Predimenzionirani model od akrila i vune djelomično je ugurala u hlače visokog struka, a dolčevita joj je dobro došla i za obuzdavanje dugih smeđih uvojaka. Cijena mekanog pulovera, koji je osim u bež boji, dostupan u crnoj i mint varijanti, iznosi oko 220 kn. Osim u ležernoj kombinaciji, kakvu je isfurala manekenska nada koja je uz sestre Hadid, Adwoau Aboah i Winnie Harlow nominirana za modela godine po izboru British Fashion Councila, može se nositi i u poslovnim prilikama - uz hlače na crtu i kitten heel cipele.

hm.com
Pulover H&M (29,99 eur)

Linker
17. travanj 2024 08:14