Davor Matota
Zabavno i elegantno

Prsluk u prvom planu: Za outfitom Bojane Gregorić-Vejzović vrijedilo se okrenuti

Bablje ljeto na zagrebačkoj špici iskoristila je glumica Bojana Gregorić-Vejzović koja je iz ormara izvukla adut u koji se stvarno mora gledati.

Bojana Gregorić - Vejzović (47) isfurala je na sunčanoj zagrebačkoj špici chic dugački prsluk koji je vrlo poželjan hit među trendsetericama već nekoliko sezona.

Ležeran outfit za grad, običnu biljelu majicu, suknju i tenisice kombinirala je uz prsluk koji kao da je inspiriran tradicionalnim prslucima. Izvana je od brušene kože, a iznutra je bogato podstavljen. Njezina modna kombinacija uz ovaj poželjni jesenski komad postala zabavna i nimalo suhoparna, a vitku Bojanu dugački i mekani prsluk je dodatno izdužio.

Spica / Zagreb 05.10.2019 / foto: Davor Matota / Bojana Gregoric Vejzovic
Davor Matota

Ovakve slojevite kombinacije idealne su za nalet visokih temperatura jer prsluk uvijek možete skinuti ako vam bude vruće ili ga vratiti ako slučajno puhne hladan vjetar.

Spica / Zagreb 05.10.2019 / foto: Davor Matota / Bojana Gregoric Vejzovic
Davor Matota

"Za moju vitku liniju zaslužni su geni, iako nakon 40. godine gravitacija radi svoje pa treba više vježbati. Tu sam kampanjac, u teretanu odlazim samo kad zagusti, prije ljeta.", rekla nam je u jednom intervjuu poznata glumica koja rado spaja nespojivo - često je znamo vidjeti na crvenom tepihu kako rokerske komade kombinira uz romantičnu suknju, ali kada se nju pita uvijek ima prolaznu formulu za dobar stajling - sve u njenom ormaru je elegantno, ženstveno, profinjeno i nosivo godinama.

Linker
11. travanj 2024 08:42