Instagram
S DIZAJNERSKIM POTPISOM

Prve fotografije vjenčanice: Čipkasta haljina sirena kroja oduzima dah, ali svi pričaju o velu

Napokon je otkrivena vjenčanica koju je Hailey Baldwin odabrala za svoje drugo, tradicionalno vjenčanje s glazbenikom Justinom Bieberom, a njezin odabir je pao na jednog od najznačajnijih dizajnera danas.

Više od godine dana nakon što su se u tajnosti vjenčali u New Yorku, Justin Bieber (25) i Hailey Baldwin (22) priredili su veliko tradicionalno vjenčanje 30. rujna u Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini. I dok je više od tjedan dana uspjela sakriti haljinu koju je odabrala za svoje drugo vjenčanje, Hailey Baldwin napokon je odlučila otkriti da je do oltara došetala u čipkastoj vjenčanici "spuštenih" ramena modnog brenda Off-White. 22-godišnji model odabrala je sirena kroj i dugački, prozirni veo iza kojeg također stoji dizajner Virgil Abloh, a na čijem je kraju pisalo "Till Death Do Us Part" ("Dok nas smrt ne rastavi").

--> Nova svadba uz 150 uzvanika: Umjesto proslave godišnjice braka, organizirali novo vjenčanje

- Hvala ti što si moju viziju oživio i kreirao haljinu iz snova. Ti i tvoj tim ste nevjerojatni i zauvijek ću biti zahvalna što sam mogla nositi tvoju prekrasnu kreaciju - poručila je Hailey dizajneru koji je bio zadužen za najvažniju haljinu te večeri.

Hailey je svu raskoš svoje vjenčanice pokazala na dvije fotografije uz koje je napisala kako je taj dan bio najposebniji dan u njezinom životu. Za njega je Hailey odabrala jednostavnu frizuru koju mnoge mladenke biraju: nisku punđu s razdjeljkom po sredini, a odlučila je i make-up svesti na minimum.

Ipak, to nije bila jedina haljina koju je Hailey nosila te večeri: kasnije je odabrala bijelu "halter" haljinu uz koju je nosila kožnu jaknu brenda Celine na kojoj je pisalo "Supruga".

Linker
24. travanj 2024 18:34