Foto: Jure Perišić
MORNARSKA PRIČA S 'TWISTOM'

Prvi pogled na BiteMyStyle cruise kolekciju

Da mornarske prugice ne moraju uvijek biti plave, pokazat će u svojoj novoj kolekciji, koju će predstaviti na BIPA FASHION.HR-u Cruise Collection, dizajner Zoran Aragović. Njegova kolekcija u prepoznatljivom je stilu, bogatog kolorita s prugicama u svim varijacijama.

Ako je suditi po Zoranu Aragoviću, ljetni hit bit će upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Klasična mornarska priča tako je dobila svjež i drugačiji dizajnerski potpis, a kako je najbolje kombinirati njegove cruise komade prve su isprobale ambasadorice brenda BiteMyStyle: Lorena Nosić i nova pjevačica grupe Detour Gina Viktorija Damjanović.

U klasičnoj dnevnoj ljetnoj priči novi komadi savršeno su se uklopili, a cijela kolekcija izrazito je razigrana. Dominiraju casual nosivi komadi i to primarno haljine, od onih u sportskoj varijanti s kapuljačom do onih romantičnih s volanima u mini ili uvijek aktualnoj maksi dužini. Kroz cijelu se kolekciju dominantno provlači bijela boja nadopunjena žutom, tirkiznom i rozom, a modeli su izrađeni od pamuka, viskoze te bijelog neoprena kojeg dizajner već nekoliko sezona koristi u svojim kolekcijama.

Cruise kolekciju Aragović je upotpunio i s nekoliko modela kupaćih kostima među kojima će biti jednodijelni krojevi ali i dvodijelni, ukrašeni romantičnim volanima. „Ovo ljeto zamišljam vrlo ležerno, opuštajuće u odjeći bogatih boja koja ne sputava u ljetnim aktivnostima i koja je prije svega vrlo praktična i udobna za tople dane“, najavljuje Zoran Aragović.



Foto: Jure Perišić
Linker
20. travanj 2024 15:16