Saint Laurent
ANTHONY VACCARELLO

Prvi pogled na kolekciju kuće Saint Laurent pod paskom novog dizajnera

U travnju ove godine francuska modna kuća Saint Laurent dobila je novog kreativnog direktora: talijansko-belgijski dizajner Anthony Vaccarello u toj je prestižnoj ulozi naslijedio francuskog dizajnera Hedija Slimanea, a sada je napokon predstavljena i kampanja za njegovu prvu kolekciju za luksuznu kuću.

Zaštitno lice kampanje, koju su snimili Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, je poljska manekenka Anja Rubik, dugogodišnja prijateljica i suradnica Anthonyja Vaccarella. Saint Laurent je otkrio samo jednu fotografiju na kojoj Anja nosi izazovan body i traper jaknu – ključne komade iz nove linije za proljeće 2017. godine.

– Anja predstavlja novu Saint Laurent ženu. Ona je slobodna i nedostižna žena uhvaćena u jutarnjim satima na pristaništu rijeke Seine – poručio je novi kreativni direktor povodom lansiranja kampanje.

S obzirom na visoka očekivanja modne zajednice, Anthony se odlučio u potpunosti posvetiti novoj ulozi i svoju liniju na neko vrijeme ostaviti po strani, a što je pripremio u prvoj kolekciji za prestižnu modnu kuću pokazat će 27. rujna na Tjednu mode u Parizu.

Linker
16. travanj 2024 00:54