MEGA / Mega Agency / Profimedia
Nezaobilazan i ove godine

Radnički kombinezon praktičan je zimski komad koji se lako kombinira: Eva Longoria zna kako njime postići trendi look

Iako su ga prije nosili samo piloti ili radnici kako bi se zaštitili od prašine, hladnoće, prljavštine i ozljeda, kombinezon je sada pravi 'statement' komad koji obožavaju i poznate dame. Eva Longoria voli ružičasti model, a mi smo 'prekopali' ponudu u popularnim trgovinama u potrazi za sličnim modelima.

Kombinezon se posljednjih nekoliko sezona nametnuo kao vrlo poželjan modni komad i to najviše zbog svoje praktičnosti. Dok smo ljeti nosili kratke, jeseni i zimi griju nas oni dugih rukava i nogavica ispod kojih možemo, za dodatnu ugodu, obući nešto deblje čarape. Prošle godine ponovno su postali popularni takozvani utility ili radnički, odnosno pilotski kombinezoni koji još uvijek pune police trgovina i može ih se naći u raznim bojama i varijantama.

Dizajneri poput Isabele Marant, Tibija, Hermesa i Stelle McCartney uklopili su ih u svoje kolekcije, a glavnu inspiraciju pronašli su u Amy Johnson, prvoj ženi koja je sama preletjela iz Engleske u Australiju upravo u sličnom kombinezonu. Velika ljubiteljica takvih modela je i Eva Longoria koja je u zadnjem izlasku viđena upravo u njemu i to pastelno ružičastom. Vrlo ležeran stajling upotpunila je bijelim tenisicama na nešto deblji đon, torbicom u neutralnoj nijansi i crnim sunčanim naočalama.

EXCLUSIVE: Eva Longoria looks flawless as she is seen sporting an eye catching pink boiler suit.
07 Jan 2020, Image: 491504793, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Njezin sportski look odličan je za kave u gradu ili ležerne izlaske, a kako biste mu dali elegantniju notu, umjesto tenisica obucite gležnjače na petu ili visoke čizme u koje ste ugurali nogavice kombinezona. Glavni razlog zašto je kombinezon jedan od omiljenih komada trendseterica i čini se da ćemo ga nositi i ove godine, jest što ne zahtijeva dodatno kombiniranje već govori sam za sebe. Preko njega prebacite samo neki topli kaput ili jaknu s punjenjem te dodajte neku zanimljivu torbicu i imate trendi outfit.

Linker
19. travanj 2024 01:39