SAMO GLAMUR

Raskoš na dodjeli Zlatnog Studija: Kraj brojnih crnih toaleta isticale su se Nina i Franka

Na svečanoj dodjeli Zlatnog Studija nosile su se glamurozne toalete među kojima je dominirala klasična boja - crna, a dame su dodale izazovnosti svojim outfitima visokim izrezima na kreacijama.

Iako su za glamuroznu dodjelu poznate Hrvatice većinom birale crne kreacije, i to posute šljokicama, nekoliko njih se uspjelo istaknuti u drugim nijansama. Pjevačica Nina Badrić blistala je u crvenoj haljini s kojom je kombinirala bijele cipele, pjevačica Franka Batelić istaknula se u bijelome, dok je producentica Jelena Veljača hrabro odabrala zelenu kreaciju. Osim nje, zeleno je nosila i glumica Elizabeta Brodić, mlada nada s kazališnih dasaka, a tom nijansom poigrala se i voditeljica Ivana Mišerić koja je svoju crnu haljinu "začinila" zelenim cipelama. Ona je, uz voditeljicu Marijanu Batinić, glumicu Bojanu Gregorić-Vejzović te glumicu Ivu Mihalić nosila i jedan od najhrabrijih dekoltea večeri. Najprimjetniji outfit odabrala je voditeljica Martina Validžić: tenisice, suknja i srebrna jakna bili su njezin odabir, a u mnoštvu glamura isticala se i glumica Nina Violić koja je odabrala kožnatu sako-haljinu.

Zagreb, 020219.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. Najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, glazbi i u kazalistu.
Na fotografiji: Mia Kovacic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

Mia Kovačić