Ana Mihalić
gloria glam party

Recept za wow efekt: Ljupka, Iva i Jelena znaju kako privući poglede

Predstavljanje novog broja luksuznog magazina Gloria Glam privuklo je poznata lica s naše scene, a dame koje su blistale u crvenim modnim kombinacijama izdvajale su se među brojnim uzvanicima.

U skladu s događajem, glamuroznih modnih izdanja u zagrebačkoj Laubi nije nedostajalo. Vatrena crvena kao modni izbor često je boja od koje mnogi bježe, no ako je kombinirana na pravi način, istaknut će ženstvenost i privući sve poglede.

Na sebe su poglede privukle dame u boji ljubavi - voditeljica Jelena Lešić i glumica Iva Mihalić nosile su crvenu boju u dva različita stila, dok je manekenka Ljupka Gojić Mikić igrala na detalje pa je monokromatsku kombinaciju začinila s malo crvene u obliku baršunastih cipela i sakoa na prugice.

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Jelena Lesic ex Glisic
Maja Jurovic
Jelena Lešić

Televizijska voditeljica i bivša misica Jelena Lešić odabrala je crvenu suknju pencil kroja te klasične crvene salonke, a dozu ležernosti postigla je majicom kratkih rukava.

Glumica Iva Mihalić je s druge strane nosila haljinu od bogatog materijala koja je u struku vezana u čvor. Asimetričnu haljinu nosila je uz crne modne dodatke - visoke čizme i torbicu s popularnim resicama.

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Mihalic
Maja Jurovic
Iva Mihalic

Ljupka Gojić Mikić suptilno je uključila crvene tonove i poigrala se s haljinom retro kroja i sakoom na prugice. Pažnju su ukrale klasične cipele s otvorenim prstima i mašnicom. Ljubičasta torbica odlično se uklopila u stajling bivše manekenke koja ne griješi kada su u pitanju modne kombinacije.

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Ljupka Gojic Mikic
Maja Jurović
Ljupka Gojić Mikić

Baš kao i kod Jelene, koža u crvenoj boji bila je izbor i Ines Petrač, no nosila ju je odvažno, u varijanti s uskim hlačama. Upečatljiva bluza ukrašena perjem i torbica u kontrastnoj plavoj boji brineti su priskrbile poglede. Baš kao i Ljupka, Ines je nosila sandale s mašnom i otvorenim prstima kojima dodatni wow efekt daje efektni materijal od kojega su rađene.

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurovic
Ines Petrač i Tanja Nižić

A da od crvene boje ne trebaju bježati niti muškarci pokazao je i glumac Miran Kurspahić koji je svoj outfit upotpunio i dao mu dozu francuskog stila s crvenom maramom i majicom na prugice. Svevremenski uzorak je siguran spoj s traperom, a preko outfita glumac je prebacio kožnu jaknu.

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Miran Kurspahic
Maja Jurovic
Miran Kurspahić

Linker
19. travanj 2024 13:43