Profimedia, FIA
upitna kombinacija

Rizično modno izdanje slavne Kosovarke zbog kojeg gotovo nismo ni primjetili da ima novog dečka

Podrijetlom s Kosova, britanska pjevačica Beverly Hillsom je prošetala ruku pod ruku s novim dečkom, u upitnoj modnoj kombinaciji. No za tuđa mišljenja par ne mari pa su se dobro raspoloženi šetali i razmjenjivali grickalice, onako kako su se osjećali najudobnije.

Dvadesetgodišnji maneken Anwar Hadid nova je ljetna ljubav pjevačice Dua Lipe (23), no čini se da se između para rodilo nešto više i da nije riječ samo o prolaznoj romansi. Ranije ovoga ljeta zajedno su posjetili i Kosovo gdje je upoznao njezinu obitelj. Maneken je mlađi brat poznatih modela, sestara Belle i Gigi Hadid i krenuo je njihovim modnim stopama.

Pjevačica je proljetos prekinula vezu i mjesec dana nakon utjehu pronašla u mladom Anwaru, a osim karakterno, par se i modno slaže pa im odvažne kombinacije nisu strane. Dok je maneken ležerno raskopčao košulju i tako pokazao tetovaže na prsima, pjevačica je nosila oversize sako muškog kroja, brenda 3. Paradis, Prada robusne tenisice i Gucci čarape. Sako je posljednjih sezona postao modni komad koji se nosi u ulozi haljine, no Dua Lipin model kao da je pronašla u muškom ormaru, pa je gotovo otkrio previše zbog prekratkog kroja.

FIA EXCLU! Dua Lipa and boyfriend Anwar Hadid going strong as they hold each others hand. The new couple were spotted sharing some snack and Fiji water as the visit friends in beverly hills..08/18/19, Image: 466018150, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Neobičan dio outfita svakako je ruksak, odnosno torbica koja izgleda poput "pederuše" i spojena je kopčama...U svakom slučaju za ovaj neobični dizajn zaslužan je Virgil Abloh, koji je pojasnu torbicu Nike harness izbacio u suradnji sa sportskom kućom, no još uvijek ona nije dostupna za nas "obične ljude". Na police trgovina njezin se dolazak očekuje ove jeseni.

Linker
23. travanj 2024 16:16