Profimedia, Mega Agency
Glamur na crvenom tepihu

Ronaldova Georgina od klasične crne haljine napravila pravi spektakl

Nakon što je u travnju prošetala ulicama Dubrovnika, španjolska manekenka Georgina Rodriguez ponovno plijeni poglede i to u Cannesu. Na premijeru Tarantinovog filma stigla je bez Cristiana Ronalda, što zapravo i nije bio toliki problem jer je ionako osvojila sve poglede u glamuroznom izdanju.

Na premijeru filma Quentina Tarantina 'Once Upon A Time in Hollywood' u Cannesu stigla je i Georgina Rodriguez, djevojka Christiana Ronalda, i svojim izdanjem uspjela zasjeniti glavne zvijezde filma. Glamurozna, uska haljina istaknula je vitku figuru 25-godišnje španjolske manekenke, a na dekolteu se sjajila ogrlica s plavim dragim kamenom koji neodoljivo podsjeća na 'Srce oceana' iz filma 'Titanic'.

72nd Cannes Film Festival, Red Carpet film : Once upon a time in & Hollywood.
21 May 2019, Image: 435364123, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Nepogrešivu crnu uskladila je s crnim lakom na noktima, zalizanom punđom i crvenim ružem, dok je ostatak make-upa bio nešto suptilniji, ali opet dovoljno glam za Cannes. Na premijeru je došla bez Cristiana Ronalda koji bi definitivno pored svoje djevojke ostao u drugom planu.

CANNES, FRANCE - MAY 21: Georgina Rodríguez attends the screening of
Pascal Le Segretain / Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 21: Georgina Rodriguez attends the screening of
Pascal Le Segretain / Getty Images

Portugalski reprezentativac i manekenka u travnju su Uskrs proveli u Dubroviku i na otoku Lopudu, kojim je Georgina prošetala u nešto ležernijem izdanju, ali je opet pokazala sklonost poznatim dizajnerima. Obične crne tajice iskombinirala je ružičastom hoodicom od 2450 kuna koju je osmislila pjevačica Beyonce u suradnji s Balmainom, bijelim čarapama i glomaznim tenisicama.

Kristina Obuljen / Gloria/Hanza Media

Za večeru u luskuznom duborvačkom restoranu '360' odjenula je kratku haljinu cvjetnog uzorka i visoke čizme, a traper jaknu neopterećeno je zavezala oko struka u slučaju da večer postane prohladna.

Dubrovnik, 210419.
Cristiano Ronaldo i  Georgina Rodriguez dosli su u popularni dubrovacki restoran 360 na veceru. U staru gradsku jezgru usli su u crnom kombiju zatamnjenih stakala koji je parkirao pred sama vrata restorana.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / CROPIX
Ronaldo i Georgina večerali su u luksuznom restoranu 360

Inače, Georgina je zaštitno lice brenda donjeg rublja Yamamay, a u studenom 2017. je s Ronaldom dobila kćer Alanu Martinu. Osim nje, odgaja i Ronaldovu djecu koju su mu rodile surogat majke: 8-godišnjeg Cristiana Ronalda Juniora te jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda.

Linker
21. travanj 2024 23:51