Instagram
romantično putovanje

S plaže u glomazne čizme: Poznata Splićanka godinama se ne skida iz ovih čizama

Povodom proslave godišnjice braka Ana Gurica Uglešić organizirala je bijeg u romantični Portugal, gdje uživa svim osjetilima. Ova glumica tamo je svoje ženstvene outfite kombinirala s glomaznim čizmama koje nosi već nekoliko sezona, a svi je pitaju gdje ih je nabavila.

Glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić (36) uživa u Portugalu. Preplanula i sretna sa suprugom u gradiću Porto slavi prošlogodišnje uplovljavanje u bračnu luku. Ana u kratkim haljinama pokazuje svoj brončani ten te tijelo koje je i ove godine treninzima dovela do savršenstva.

No, mnogi su iznenađeni što je nakon plaže uskočila u glomazne bajkerske čizme brenda Harley Davidson koje je, kako nam je otkrila, kupila davno, ali im se uvijek rado vrati čim dođe vrijeme za njih. Visoke čizme, odlično pristaju njezinim kratkim haljinama, a lijepa misica izgleda u njima vrlo opasno.

Instagram


Instagram

Instagram

Putovanjem u Italiju Ana i Boran su proslavili godišnjicu braka. U bračnu luku sa psihijatrom Boranom Uglešićem (43) uplovila je 20. kolovoza 2018., nakon godinu dana veze. Vjenčanje se odvijalo u krugu obitelji i najbliskijih prijatelja, a uz sretni je par najveseliji bio Anin sin iz trogodišnje veze s piscem Hrvojem Šalkovićem (44), trogodišnji Ivan Marat.

Mladenka je blistala u haljini koju su samo za nju izradili njezini prijatelji, splitski dizajnerski dvojac Arileo. Nosila je i nesvakidašnju, ali vrlo upečatljivu kapicu izrađenu po mjeri, djelo kostimografkinje Ankice Matijaš. Buketić suncokreta, pohvalila se Gruica Uglešić, izradila si je sama.

Sonja Dvornik/ Ana Gruica Instagram

Glumica Ana Gruica Uglešić prije dvije godine diplomirala je na Kineziološkom fakultetu, a kako se godinama intenzivno bavi jogom i voli odlaziti u teretanu oduševljava fit linijom.

Vježba, otkrila nam je jednom prilikom, minimalno tri do pet dana u tjednu. "Nekada znam čak i u jednom danu odraditi i po dva treninga. Primjerice, sat yoge, pa potom sat vremena u teretani. Kao i svima, i meni se dogodi pokoja pauza zbog obveza, ali se uvijek prisilim vratiti treningu. Trudim se trenirati i dok sam na odmoru", rekla je svestrana glumica.

instagram

Linker
20. travanj 2024 15:29