Milanka Opačić
 Maja Jurović
ležerno izdanje

Samo ležerno: Milanka Opačić zagrebačkom špicom prošetala u trapericama koje mnogi ne odobravaju

Hrvatska političarka koja je uvijek držala do svog modnog izričaja u slobodno vrijeme se ne opterećuje izgledom. Kao odmor od visokih peta i kostima, prošetala je u casual kombinaciji traperica i tenisica.

Nekadašnja potpredsjednica Vlade i Hrvatskog sabora te ministrica socijalne politike Milanka Opačić u 52. godini izgleda odlično. U poslovnim prilikama inače dotjerana u zanimljivim kombinacijama poslovnih kostima ili hlača, političarka je svoje privatne obveze u centru Zagreba obavljala u skroz opuštenoj kombinaciji kojom se nije isticala. Iako je njezin outfit bio ležeran, frizura je bila postojana, a lice je pokrila velikim sunčanim naočalama.

Od prošlog Božića u ljubavnoj vezi s deset godina mlađim beogradskim komercijalistom Nemanjom Gospavićem, Milanka je ovog puta bila u solo šetnji u mladenačkim skinny traperica s poderotinom na koljenu, pamučnom majicom i prošivenom pernatom jakom sportskog stila. Sportska je bila i obuća - bijele tenisice brenda Adidas.

Inače, političarka koja je na sceni dugi niz godina početkom je 2019. progovorila o samohranom majčinstvu. Kada je njezina danas 18-godišnja kćer Lana imala tri godine, Opačić ju je posvojila dok je volontirala u domu za nezbrinutu djecu.

Spica / Zagreb 18.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Milanka Opacic
Maja Jurović
Milanka Opačić

Linker
06. travanj 2024 19:46