Profimedia, AFP
spoj koji volimo

Sandale Gucci i 'it' torbica: Zbog Sienne Miller zavoljet ćete i omraženi model cipela

Glumica Sienna Miller posjetila je 45. Festival du Cinéma Américain de Deauville i pokazala jedno od elegantnijih izdanja koje smo u posljednje vrijeme vidjeli. Odlučila se za nepogrešivu klasiku u obliku topa bez rukava i visokog ovratnika mornarsko plave boje te plisiranu bijelu midi suknju.

U središtu francuske javnosti ovih je dana glumica Sienna Miller, osobito nakon što se na festivalu u Deauville pojavila u tamnoplavoj i bijeloj kombinaciji. Uz dva ključna komada odjeće, dva su modna dodatka dolazila do izražaja: sandale s potpisom Gucci, jednog od još uvijek najpopularnijih svjetskih brendova, i torba Jimmy Choo model Varenne, koji polako, ali sigurno postaje nova uzdanica te kuće.

45eme Festival du Film Americain de Deauville. 45th Deauville Film American
Sienna Miller inaugurates the beach cabin in his name on
Profimedia, Starface

Na službenom Facebooku kuće Jimmy Choo pohvalili su se da Sienna nosi njihov novi model torbe, objaviši i njezinu fotografiju na kojoj je čvrsto stišće u ruci. Ovo je pojavljivanje slavne glumice uslijedilo samo nekoliko dana nakon što je torba ovog brenda, po imenu Varenne, predstavljena svijetu kao nova uzdanica brenda za koju su uvjereni da će postati njihova nova torba ikona. Nosi je već i mankenka Kaia Gerber, a dolazi i u boji devine dlake.

Sienna Miller poses during the unveiling of his dedicated beach locker room on the Promenade des Planches during the 45th Deauville US Film Festival on September 11, 2019 in Deauville, France.©Gael Colliguet/ ©Gael Colliguet-KCS PRES, Image: 470352361, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Iako je na prvi pogled vrlo klasična kombinacija, crna i bijela ovog puta nisu bile nimalo dosadne i to zahvaljujući zanimljivim modnim dodacima. Osim što nije odoljela novoj it torbici brenda Jimmy Choo, Sienna nas je uvjerila da se vrijedi odvažiti i nositi platforme. Njezin odabir modela kuće Gucci bio je odličan u kombinaciji s plisiranom suknjim i dolčevitom bez rukava. Naime, robusnije platforme dale su cijelom looku više casual dojam te je time Sienna izbjegla da izgleda presvečeno s obzirom na prigodu.

Linker
17. travanj 2024 05:58