Sansra Perković prilikom uručivanja priznanja, Pantovčak. 15.11.2017
 CROPIX
DODJELA PRIZNANJA

Sandra Perković: Elegantno izdanje za susret s predsjednicom

Posljednjih mjeseci naša proslavljena atletičarka u potpunosti je promijenila svoj odjevni stil, što je osobito vidljivo u modnim kombinacijama koje nosi prilikom večernjih izlazaka. Ovog puta minice i kratke haljinice zamijenilo je elegantno izdanje na koje se odlučila zbog vrlo važne i posebne prilike.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović odlučila je Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara odlikovati ukupno 25 sportaša i sportskih djelatnika. Red Danice hrvatske s likom Franje Bučara dodjeljuje se hrvatskim i stranim državljanima za osobite zasluge za sport, a zbog svojih uspjeha na popisu nagrađenih našla se i bacačica diska Sandra Perković.

Zagreb, 151117.
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic urucila je na Pantovcaku odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske iz podrucja drustvenih djelatnosti.
Na fotografiji: Sandra Perkovic.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Dragan Matić / Hanza Media

Na svečanosti uručenja koja se danas održala u Predsjedničkim dvorima u Zagrebu Sandra se pojavila u prekrasnom crnom kostimiću od tvida. Usku suknju visokog struka duljine do ispod koljena i pripadajući blejzer naša zgodna sportašica kombinirala je s jednostavnom bijelom bluzom, a cijeli izgled zaokružile su elegantne crne cipele s remenčićima i potpeticom umjerene visine.

Svojim uspjehom Sandra se pohvalila i na Instagram profilu.

Red kneza Trpimira s ogrlicom i Danica #ProudToBeCroat #TeamSP #Croatia #GreatHonor

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Linker
25. travanj 2024 03:32