Vijest o prinovi otkrila je u veljači ove godine.
 Facebook Anamarije Brkić / Facebook Anamarije Brkić
vikend garderoba

Sasvim neodoljiva trudnica: Prijedlog domaće dizajnerice za kućni look sve je oduševio

Modna dizajnerica Anamarija Brkić prvo je zbog koronavirusa morala zatvoriti svoj dućan u središtu Zagreba, a potom je zbog potresa ostala bez krova nad glavom, no unatoč svim nedaćama trudi se biti optimistična trudnica koja jedva čeka kolovoz kad će na svijet donijeti svoje prvo dijete, a napokon je sve sjelo na svoje - njezina je i kreativna strana sada na vrhuncu.

Fotografija iz stana Anamarije Brkić dokaz je da je sve kod nje napokon sjelo na svoje mjesto. Neodoljiva trudnica nakon potresa uspjela je većinu stvari sanirati i napokon se vratila u udobonost svog doma.

" Iz dubokog sna u stanu u Boškovićevoj ulici Gaja i mene probudilo je padanje slika, polica, staklenog posuđa, kao i sablasno odvajanje zidova od stropova, što sam prvo ugledala kada sam otvorila oči. Sve je to pratio neugodan lavež našeg psa Dude. Zgrada je proglašena privremeno neupotrebljivom. Moj dućan s odjećom u odnosu na sve ostalo najmanje je nastradao, na našu sreću jer smo tek prije nekoliko mjeseci završili s detaljnim renoviranjem i velikim ulaganjem. U našem stanu, pak, baš smo počeli uređivati sobu za sina, a sad je i to uništeno", rekla je tada za Gloriju Anamarija Brkić.

Anamarija Brkic_privat_foto Senja Vild
Senja Vild

Opet u kreativnoj fazi

Jedno vrijeme njezin partner i ona su utočište pronašli kod obiteljskih prijatelja u Ozlju. Nekoliko mjeseci kasnije, Anamarija je opet u kreativnoj fazi. Osim lijepe fotografije predstavila je i svoj rad - idealne hlače i majicu za buduće mama i djevojke koje cijene eleganciju i udobnost kod kuće.

Anamarija Brkić promo

Zagrebačka dizajnerica Anamarija Brkić čiji brend A'marie već godinama oduševljava ljubiteljice sofisticirane elegancije, a zbog ovih izvanrednih stvari ne misli stati.

"Planiram nastaviti s radom kao da se ništa nije desilo. Puno stvari smo imali u planu pa ako ostvarimo 50 posto od planiranog, bit ću jako zadovoljna. Vjerujem kako će svakako biti potrebna prilagodba, ali ne sumnjam da ćemo se svi zajedno u tome snaći i pomoći jedni drugima", rekla je nedavno za Gloriju Glam.

Čitajte i:

Trudna dizajnerica u slatkom iščekivanju iselila iz doma i zatvorila dućan: 'Sve to ostavlja gorak okus'

Popularni domaći brend predstavio kolekciju za tople dane: Oduševljava uzorcima i modelima

I slavne Hrvatice sve kasnije rađaju: Glumica curicu rodila bez komplikacija, a spisateljica na bebu čekala 15 godina

Linker
18. travanj 2024 07:21