Raquel Mauri na plaži
 Instagram/privatni album
OBITELJSKA IDILA

Šetnja s potpisom: Cijena 'obične' majice Raquel Mauri će vas itekako iznenaditi

Nogometaš Ivan Rakitić ponosan je na svoje cure, kako naziva suprugu i kćeri, a laska mu i činjenica da njegova supruga Raquel od samog početka njihove veze smatrana jednom od najzgodnijih žena svjetskih nogometaša.

Raquel Mauri kaže da je zaljubljena u život, a kako i neće biti, kad uz svog supruga Ivana Rakitića kojeg je srela u kafiću gdje je radila, ima svijet na dlanu. S jednim od najpoznatijih veznjaka svijeta ima dvije kćeri petogodišnju Altheu i dvogodišnju Adaru, a obitelj svako putovanje vrijedno dokumentiraju zabavnim i spontanim obiteljskim fotografijama.

Takva jedna fotografija nastala je u obiteljskoj šetnji parkom. 'Kad nas fotografira paparazzi', napisala je Raquel kraj objave, a za tu je ležernu prigodu odjenula dizajnersku majicu koja na sebi ima natpis Dolce & Gabbana 'Milano 2016 I was there' čija je cijena oko 7500 kuna.



Endource/Promo
Majica 895 funti

Obična bijela majica s 3D cvjetovima hit je postala prije dvije sezone, a unatoč 'paprenoj' cijeni jako je popularna. Djevojka koja se zaljubila u Ivana na početku njegove karijere, nije ni slutila da će on biti toliko uporan u osvajanju.

Par se upoznao 2011. godine u kafiću u njezinoj rodnoj Sevilli, a hrvatskom nogometnom reprezentativcu trebalo je sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti.

'Kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore', otkrio je veznjak španjolskog kluba Barcelona u jednom intervjuu za magazin Gloria.

Linker
19. travanj 2024 18:11