Severina na pozornici
 Ivor Kelčec
damska posla

Severina je sasvim svjesno iskoristila trik Melanije Trump

Prva dama Amerike nedavno je zablistala u midi haljini kakvu je izabrala i Severina na koncertu svog kolege Gorana Karana.

'Sinoć je moj prijatelj Goran Karan imao divan koncert. Bila mi je čast i sreća biti dio lijepe glazbene priče...', napisala je Severina uz fotografije iz Koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski".

Severina i Goran su zajedno otpjevali svoj duet ‘Sta je svit‘ iz mjuzikla ‘Naša bila štorija‘, nakon čega je Severina izvela svoj veliki hit ‘Virujen u te‘.

Ivor Kelčec
Severina i Goran Karan u Lisinskom

Na pozornici je zablistala u čistoj klasici. Njezina crno-bijela haljina neodoljivo podsjeća na haljinu koju je nosila Melania Trump tijekom službenog sastanka američkog predsjednika Donalda Trumpa i japanskog premijera Shinzoa Abea u ljetnoj rezidenciji američkog predsjednika Mar-a-Lago.

U.S. President Donald Trump (2nd from R), accompanied by his wife Melania (R), takes a walk with Japanese Prime Minister Shinzo Abe (2nd from L) and Abe's wife Akie,  before a dinner in Palm Beach, Florida, on April 17, 2018. (Kyodo)
==Kyodo, Image: 368816627, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom
Profimedia, Newscom
Melania zablistala u haljini s lađa izrezom

Tada je nosila retro crno-bijeloj haljini na pruge s lađa izrezom koja je u prvi plan stavila njezina ramena. Za kreaciju zaslužna je poznata Carolina Herrera, dizajnerica venecuelanskih korijena, a za nju morate izdvojiti 3000 dolara što je oko 18 tisuća kuna, dok je Severinina haljina brenda Preen by Thornton Bregazzi po znatno nižoj cijeni - ona iznosi oko 8500 kuna.

Severinina haljina s koncerta

Linker
19. travanj 2024 00:31