Goran Perešin
Uvijek drukčija

Severinini modni eksperimenti: Pažnju je ponovno plijenila neobičnom kombinacijom, biste li je nosili?

Na potpisivanju svojeg novog albuma Severina se pojavila u modernom odijelu s bermudama upečatljive boje koje nije moglo proći nezapaženo. No, pažnju je čak i više od odijela plijenio neobičan detalj na Severini kojim je ponovno dokazala da se ne boji kršiti modna pravila.

Nije tajna da je Severina uvijek ukorak najnovijim modnim trendovima te se ne boji eksperimentirati. Čak i u nešto ležernijim situacijama, koje nisu nastupi na pozornici, voli se odjenuti po posljednjoj modi. No, ono što pjevačicu izdvaja od svih ostalih je njezina posvećenost detaljima i kombiniranje naizgled nespojivih komada.

Tako je za potpisivanje svojeg novog albuma 'Halo' izabrala odijelo s bermudama koje se ove proljetno-ljetne sezone vratilo u velikom stilu. Hlače do koljena s visokim strukom i dugačak sako trendi boje marelice upotpunila je običnom majicom s printom koji podsjeća na djela slavnog Michelangela.

Goran Perešin

Bermude prije nekih 20 godina nisu imale dobru reputaciju, no sada se stvar promijenila jer su mnogo privlačnije i mogu se uklopiti u svaki stil, bio on poslovni ili nešto opušteniji. Detalj kojim je Severina dodatno razigrala ovaj veseli spoj su obične dokoljenke koje rijetko tko pokazuje - gotovo uvijek se skrivaju ispod hlača kada je prevruće za obične najlonke.

Goran Perešin

Iako ih neki smatraju neuglednima zbog naglašene gume, Severina ih je odlučila uklopiti u poslovni look i tako prekršila još jedno nepisano modno pravilo. No, sudeći po svakakvim trendovima koji se pojavljuju svako malo, mogli bismo reći da današnja moda ne poznaje pravila, a eksperimentiranje i igranje s bojama, materijalima i različitim modnim komadima je i više nego poželjno.

Linker
18. travanj 2024 16:48