GLAMUROZAN MATERIJAL I PLATFORMA

Sharon Stone obožava model cipela koji će podijeliti mišljenja

Baršun, materijal koji odiše glamurom, prošlih je godina krasio haljine, kapute i hlače, a sada je svoje mjesto našao i na sandalama kojima nije odoljela ni glumica Sharon Stone.

Američka glumica Sharon Stone (60), napoznatija po ulogama u filmovima "Sirove strasti" i "Silver", za rođendansku proslavu u holivudskom it mjestu za izlaske, restoranu Craig's, odabrala je zanimljivu modnu kombinaciju u kojoj su se isticale sandale s platformom. Midi crnu haljinu uskladila je s oversized crvenim blejzerom, ali pozornost je ukrala upečatljiva obuća. Uz to što je s crnom i crvenom kombinirala plavi modni dodatak, odabrala je i glamurozan materijal zbog kojih su se u prvom planu našle upravo sandale.

West Hollywood, CA  - Elegant Sharon Stone arrives at Craig's Restaurant with a gift for a friend. The actress and producer showed off her fashion style with a red jacket and blue velvet shoes.

Pictured: Sharon Stone

BACKGRID USA 29 OCTOBER 2018, Image: 393216837, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Udoban model zahvaljujući kojem glumica doda i više od deset centimetara na svoju visinu od 174 centimetara jedan je od najčešćih u njezinom ormaru, a lani je sličan model nosila - onaj ljubičasti - u kombinaciji s crvenom čipkastom haljinom brenda Valentino.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 11:  Sharon Stone attends the 75th Annual Golden Globe Nominations Announcement on December 11, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images
Prošle godine na dodjeli nagrada Zlatni globus

Linker
16. travanj 2024 19:25