Davor Matota / Hanza Media
Osvaja gdje god se pojavi

Šik doktorica mamila poglede po Zagrebu

Iako je još kratko u rodnom Zagrebu, jer ju čekaju glumačke probe u Dubrovniku, glumica i liječnica Mada Peršić iskoristila je vruće ljetne dane da gradom prošeće outfite u kojima je istaknula svoje noge.

Svoju je liječničku kutu zamijenila brojnim kostimima i kazališnim daskama, a uskoro putuje i na 68. Dubrovačke ljetne igre na kojima će Mada Peršić (29) u drami Tene Štivičić "Tri zime" zaigrati ulogu Ruže Kralj. To nije prvi put da s predstavom gostuje u Dubrovniku i surađuje s redateljem Ivicom Buljanom. Naime, već je to prije 2 godine učinila u predstavi "Elementarne čestice" u kojoj se skinula do gola. Jedina doktorica među glumcima u više je navrata otkrila kako je zadovoljna svojim tijelom, što dokazuju i fotografije sa špice na kojima nosi kratke hlačice.

Spica / Zagreb 28.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Mada Persic
Davor Matota / Hanza Media

Spica / Zagreb 26.06.2017. / foto: Davor Matota / Mada Persic
Davor Matota / Hanza Media

Ljubičaste i žute vruće hlačice iskombinirala je s minimalističkim metalik sandalama i majicama kratkih rukava, od kojih se posebno isticala ona siva s natpisom Yugochic, istoimenog srpskog brenda.

Spica / Zagreb 24.05.2017. / foto: Davor Matota / Mada Perisic
Davor Matota / Hanza Media

Spica / Zagreb 2005.2017. / foto: Davor Matota / Mada Persic
Davor Matota / Hanza Media

Jednako zanosno izgledala je i u kombinacijama na kojima je pokrivala nešto više kože, kad je svoje noge istaknula skinny trapericama neutralne boje. Svoje je klasične crte lica, koje podsjećaju na holivudske dive, Zagrepčanka prekrila ogromnim crnim okvirima. U ležernim je stajlinzima djelovala svježe i mladenački, noseći i golem osmijeh, možda zato što uskoro putuje u južnije krajeve. Iako će joj ljeto biti radno, ne sumnjamo kako će i glumeći uživati. "Shvatila sam da je medicina predivno zvanje, ali za nekog drugog: gluma je stalno sazrijevala u meni, ali tek nakon diplome imala sam dovoljno hrabrosti to sebi i priznati" otkrila je za magazin Gloria neposredno prije odlaska na Dubrovačke ljetne igre 2015. godine.

Linker
16. travanj 2024 15:49