Profimedia, TEMP Rex Features
Život na visokoj nozi

Slavna kći ima samo 11 godina, a već sjedi u prvom redu na reviji od glave do pete u Gucci komadima

Tata joj je francuski milijarder, a mama poznata glumica pa zato ima privilegiju na kojoj joj zavide mnogi...

11-godišnja kći Salme Hayek, Valentina Paloma Pinault, već živi kao prava zvijezda. Osim što joj je majka slavna Salma Hayek, kći je uspješnog poduzetnika koji je na čelu carstva Kering u čijem je sastavu i Gucci pa je njegova princeza stigla na reviju u Milano odjevena u taj dizajnerski brend od glave do pete. Slavna mama Salma pojavila se u midi haljini boji lavande s zanimljivim krznenim detaljima na rukavima uz koju je kombinirala zlatne sandale i crvenu torbicu, a cijelu kombinaciju dodatno je 'podignula' sunčanim naočalama.

Francois-Henri Pinault, Valentina Paloma Pinault and Salma Hayek in the front row
Gucci show, Front Row, Fall Winter 2019, Milan Fashion Week, Italy - 20 Feb 2019, Image: 414897602, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Valentina je na sebi nosila oversized ružičasto-crveni Gucci pulover kojega je kombinirala uz traperice i tenisice. Riječ je o modelu modne kuće Gucci kojemi je cijena oko 10 tisuća kuna, a kod nas ih nosi i Nikolina Pišek.

Bipa Fashion.hr / Studentski centar / Zagreb 20.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Nikolina Ristovic ex Pisek
Maja Jurović
TV voditeljica Nikolina Ristović nosi tenisice kuće Gucci

Slavna mama Salma pojavila se u midi haljini boji lavande s zanimljivim krznenim detaljima na rukavima uz koju je kombinirala zlatne sandale i crvenu torbicu, a cijelu kombinaciju dodatno je 'podignula' sunčanim naočalama.


MILAN, ITALY - FEBRUARY 20: Salma Hayek Pinault arrives at the Gucci show during Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 20, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci)
Getty Images for Gucci

Linker
17. travanj 2024 18:13