noge u prvom planu

Slavne cure obožavaju ovaj odvažni trend, no nitko ga ne nosi izazovno poput Irine Shayk

Sve popularniji modni izbor postao je sako, ali u ulozi haljine. Modeli sako-haljina u trgovinama dolaze u raznim izdanjima, a slavne cure usude se odijenuti i običan sako kao haljinu, noseći ispod tek donje rublje.

Ruska manekenka Irina Shayk tako je prošetala u najizazovnijem izdanju sako-haljine. Irina je na Instagramu podijelila snimku u lakiranoj verziji crnog sakoa koji je nosila otkopčan, a ispod njega pokazala je crne najlonke i grudnjak i tako "zapalila" Instagram.

U ovakvom izdanju teško bi mogla izaći na ulicu, pa je vjerojatno riječ o snimanju modne kampanje. No, sako u ulozi haljine koja će u prvi plan staviti noge vole nositi slavne djevojke poput šogorica Sophie Turner i Priyanke Chopre. Dame su u istom danu odmjerile snage u sakoima, Priyanka u elegantnoj, a Sophie u nešto ležernijoj verziji.

Vitke noge glumica poznata iz serije "Igre prijestolja" pokazala je u kariranom sakou ispod kojeg je nosila bijeli t-shirt, a na nogama minimalističke sandale nježno plave boje. Bivša misica s druge strane nosila je bijeli model sakoa, koji ostavlja profinjeni dojam, a uskladila ga je s "nevidljivim" cipelama, onima od pomalo nepraktičnog PVC materijala koje su bile prozirne.

New York, NY  - Nick Jonas, Priyanka Chopra, Joe Jonas, Sophie Turner, and Kevin Jonas attend the launch of Nick’s new tequila brand “Villa One” in NYC

BACKGRID USA 29 AUGUST 2019, Image: 468037664, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Sophie Turner

Priyanka Chopra is seen in New York City., Image: 468134271, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax
Profimedia, StarMax
Priyanka Chopra

Iako se nose samostalno, ispod kratkog modela sako-haljine popularno je odjenuti biciklističke ili kratke traper hlačice, ako je riječ o opuštenijim prilikama, a za svečane i večernje prigode duži modeli haljina u stilu sakoa nosi se uz elegantne cipele na petu. Nekoliko modela pronašli smo u ponudi trgovina.

Stradivarius, 279,90 kn

Bershka, 249,90 kn

Zara, 599,90 kn

Top Shop, £45

Frankie Shop €290, (Net-a-Porter)

Tibi, €815 (Net-a-Porter)

Linker
22. travanj 2024 23:53