Davor Matota
Stilom protiv vrućine

Špicu 'pokorila' ljetnim komadima: Remen je svakom zapeo za oko, ali sandale su hit stajlinga

Modna dizajnerica Lidija Lešić najviše voli spajati 'basic' komade u zanimljive kombinacije koje su pak trendi, ali i odišu prošlim vremenima. Našim je fotografima ponovno zapela za oko, baš kao i slučajnim prolaznicima, ponajviše zbog odlično usklađenih materijala i boja.

Njezini modni spojevi uvijek privlače puno pažnje te nam mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija. Da, riječ je o Lidiji Lešić, influencerici i dizajnerici nakita i modnih dodataka, koju često možemo vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom.

I ovoga puta oduševila je stajlingom, a u fokusu su bili komadi od prirodnih materijala - lana i bambusa. Lidija jako dobro zna da u lanu nije vruće pa je odličan i za posao i za grad.

Osim što izgleda dovoljno profesionalno, uvijek je u trendu i može biti ležeran ili pak seksi, ovisno kako ga kombiniramo.

Spica / Zagreb 18.07.2020. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota
Laneni komadi poželjni su svakoga ljeta jer u njima nije vruće, a izgledaju vrlo šik.

Jednostavnu zelenu košulju uparila je sa širokim bijelim hlačama mrkva kroja, kako bi dodatno istaknula ove dvije boje, pridružila im je smeđi remen zanimljivog dizajna. On se savršeno uklopio s pletenom torbicom od bambusa s dodatkom resica te elegantnim sandalama s ringom od kornjačevine.

Zapravo svaki njezin look odiše jednostavnošću upravo zbog 'basic' komada koje Lidija uspješno spaja u sebi svojstvenu modnu priču. I kako bi ovaj look bio još zanimljiviji, vrat je ukrasila zlatnom ogrlicom na karike,a pogled sakrila iza velikih sunčanih naočala s vintage okvirom u bijeloj boji. Izbalansiran, cool look dostojan čak i pariških ulica!

Čitajte i:

Spoj u koji se gledalo: Poznata manekenka na špici u haljini koji mnogi ne bi imali hrabrosti odjenuti

Lidija Lešić prošetala špicom u šik ljetnom stajlingu: Ne znamo što nam je bolje - hit cipele ili torbica

Iva Todorić na špici se pojavila u rijetko viđenom izdanju: Što je bolje, marama ili hit komad sezone?

Splitska špica vrvi od modno usklađenih parova: Glumica i njezin suprug pomeli svu konkurenciju

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Linker
09. travanj 2024 08:26