Martina Validžić
 Maja Jurović
u svom filmu

Spojila sve boje na špici: Voditeljica se odvažila na look kakav nećete znati kopirati

Simpatičnu Dalmatinku koju gledamo u emisijama HRT-a često možete sresti na zagrebačkoj špici, na radnom zadatku i s mikrofonom u ruci. I dok je na poslu, novinarka njeguje stil koji se ističe od ostalih i prelazi granice onog monotonog poslovnog stila.

Novinarka i voditeljica Martina Validžić (42) poznata nam je iz emisija kao što su "Dobro jutro, Hrvatska", "Hrvatska uživo" i "Kod nas doma", pa se u domove gledatelja često javlja iz središta Zagreba, sa špice koja je uvijek puna života, osobito vikendom. U masi se voditeljica uspjela istaknuti sa svojom modnom kombinacijom koja je prštala od boja.

U sivim danima ovakvi outfiti nam baš dobro dođu - Martina je skombinirala nekoliko boja i uzoraka i složila look koji nije svakome po ukusu, no zato je ona pozirala s velikim smiješkom i nosila ovu kombinaciju sa stavom. Ispod jarko ružičastog sakoa s pojasom, koji se može nositi i samostalno kao mini haljina, voditeljica je nosila jednu od popularnijih slip haljina koja se nalazi u ponudi high street kuće Zara. Haljina satenskog materijala crne boje sa šarmantnim točkicama nalazi se u ormaru brojnih Hrvatica, koje je spretno nose i sada u hladnijim danima - uz majicu kratkih rukava ispod nje, te uz sako ili jaknu preko. Iako je sako dovoljno upečatljiv dio ove kombinacije, Dalmatinka se poigrala s bojama i uklopila i crvene najlonke u ovaj look, zajedno s robusnim tenisicama u boji. Pravi modni "miš-maš" koji spaja sportski, elegantni i casual look.

Spica / Zagreb 09.11.2019. / foto: Maja Jurovic / Martina Validzic
Maja Jurović
Martina Validžić

Zara.com
Zara slip haljina, 229,90 kn

Martina je nosila kombinaciju sa samopouzdanjem, a kako je za magazin Gloria rekla u jednom razgovoru, samopouzdanje je stekla i kroz trening pole dancea kojim se bavi nekoliko godina. Ples na šipci pomogao joj je i od gubitka kilograma.

"Žene ne vježbaju na šipki zbog muškaraca, nije to puki seksepil. Tu se stječe žensko samopouzdanje, ali i ženska prijateljstva", izjavila je novinarka, a dobru figuru održava i treninzima intenzivnog, aerobičnog cyclinga te ide i na takozvani military drill.

Linker
18. travanj 2024 04:52