Getty Images
OSVJEŽITE GARDEROBU

Spremno u novu sezonu: 5 proljetnih komada koje želimo

Cvjetni print, metalik nijanse, neizostavna ljubičasta koju je Institut za boje Pantone proglasio nijansom 2018., ali i prošlogodišnji hit – ružičasta, samo su neki od modnih hitova ovog proljeća s kojima ćete se lako zaigrati.

Nova sezona, novi komadi – barem ako se pita svaku fashionisticu koja ne može odoljeti da s nekoliko 'it' komada obnovi garderobu za svako godišnje doba, a u novim kolekcijama bez problema će naći svoje favorite. Tu su odjevni predmeti koji će potrajati samo par mjeseci, ali i oni koje ćemo nositi još godinama – modni dodatak poput ručnog sata ne odbacuje se samo tako, a ako ste dovoljno odvažni odaberite onaj u upečatljivoj nijansi poput ljubičaste. S obzirom na to da se radi o boji koja će obilježiti cijelu ovu godinu, jednostavno ćete ga moći kombinirati s komadima u sličnim tonovima, a odlično će pristajati i onima koje vole "igrati na sigurno" pa većinom biraju monokromatske kombinacije. U tom smjeru kreću se i drugi modni dodaci poput torbica - poželjno je da je lakirana i u jednoj od nježnijih nijansi, a neizostavan je pokoji detalj u zlatnoj boji zbog kojeg će sve izgledati još elegantnije.

U proljetnim kolekcijama neće nedostajati ni komada s cvjetnim uzorkom - bez obzira na to radi li se o ljubičicama, ivančicama, ružama ili ljiljanima, nosit će se cvijeće svih veličina i boja, a neće biti odjevnog predmeta na kojem se neće naći. Od bomber jakni pa sve do haljina i traperica, taj je proljetni uzorak uzeo maha, ali među favoritima ove sezone bit će kombinezon potpuno "okićen" tim uzorkom - idealan za svakodnevne obaveze, ali i neke svečanije prilike u kombinaciji s metalik salonkama koje će se zadržati još nekoliko sezona kao odličan komad za "podizanje" svakog outfita.

Treba li vam mali vodič za kupovinu hit komada ovog proljeća donosimo vam top pet komada iz ponude City Centera one, a dodatnu inspiraciju za neodoljive proljetne kombinacije potražite na City Mix&Match!

Linker
23. travanj 2024 09:15