Profimedia, Mega Agency
odrekla se svoje crne

Sretna s kćerkicom u gradu: Ne znamo što na Angelini izgleda bolje - haljina, natikače ili pletena torba

Zaposlena glumica i majka svoje slobodno vrijeme najradije provodi s najmilijima - svojom djecom, od kojih je troje dobila biološkim putem, a troje je posvojila sa sada bivšim suprugom Bradom Pittom. Da je najsretnija u njihovom društvu pokazuje široki osmjeh koji joj je krasio lice za vrijeme šetnje ulicom sa kćerkom Vivienne.

Dok je inače pobornica crnih modnih kombinacija, glumica Angelina Jolie u ljetnim se danima ipak odriče svoje omiljene boje pa je zamjeni s onima koje su prigodne za visoke temperature.

Sa širokim osmjehom na licu i u društvu svoje desetogodišnje kćeri Vivienne Jolie-Pitt glumica je izgledala sretno i ispunjeno te mnogo svježije u kombinaciji svijetlih nijansi koje su tvorile boho šik stajling. Njezina krhka građa koja se često nađe na udaru javnosti dodatno je istaknuta u crnim outfitima, pa je jedan prozračni, u bijeloj boji bio pun pogodak za slavnu glumicu.

Lagana duga haljina lepršala je oko Angeline i izvrsno pristajala njezinoj figuri te je kao i uvijek uspjela zadržala elegantni look, unatoč tomu što je odabrala modne dodatke za ležernu svakodnevnu kombinaciju. Ravne natikače sa smeđim remenom i pletena torba s detaljima od kože u istoj boji dali su njezinom outfitu ljetni štih pa se s gradskih ulica Los Angelesa slobodno mogla zaputiti prema obližnjoj plaži.

Angelina Jolie and Vivienne Jolie-Pitt seen shopping in Los Feliz.
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
23 Jun 2019, Image: 450857276, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Malena Vivienne brzo je odrasla te se sve više vidi da je pokupila dobre gene s mamine i s tatine strane. Kratke plave kose i u razigranoj kombinaciji majice i širokih traperica uživala je u društvu svoje majke. Uz Vivienne, Angelina je majka Knoxa - Vivienninog brata blizanca, posvojenog Maddoxa, Paxa i Zahare te biološkog djeteta - djevojčice Shiloh.

Los Feliz, CA  - Angelina Jolie takes her daughter Vivienne shopping. The two were all smiles during their stroll.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 450856070, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
15. travanj 2024 04:19