REUTERS
Modno nepogrešiva

Što to nosi Amal Clooney? Na dodjeli Nobelove nagrade privukla pozornost u kompletu od čije cijene boli glava

Prelijepu Amal uvijek možemo vidjeti u divnim outfitima, a na dodjeli Nobelove nagrade nije mogla ostati nezamijećena u žarkom kompletu poznatog dizajnera.

Na dodjelu Nobelove nagrade 2018. u Gradskoj vjećnici u Oslu odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney (40) došla je podržati ovogodišnje dobitnike Denisa Mukwegea i Nadiu Murad koji se bore protiv korištenja seksualnog nasilja kao oružja rata. Iako je najčešće viđamo u društvu supruga, glumca Georgea Clooneyja (57), Amal je na svečanost ipak stigla sama i bila je dobro raspoložena.

Oslo Norway 2018-12-10 King Harald ,Queen Sonja , Crown Prince Haakon and  Crown Princess Mette-Marit  visits the Nobel Peace Prize Award Ceremony 2018 Kong Harald , Dronning Sonja , Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit er tilstede på Nobel Fredspris Sermoni . Here Mrs. Amal Clooney Photo: Marius Gulliksrud COPYRIGHT STELLA PICTURES, Image: 401777645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Stella Pictures - daily
Profimedia, Stella Pictures - daily

Dok su svi ostali sudionici bili pretežno u tamnim bojama, Amal je čak i na ovakvom ozbiljnom događanju uspjela zabljesnuti i istaknuti se iz mnoštva. Pozornost je plijenila vatreno crvenim kompletom od tvida dizajnera Oscara de la Rente koji se može nabaviti na online shopu Net A Porter.

Net A Porter
Oscar de la Renta peplum jakna, Net A Porter, 10.098 kuna
Net A Porter
Oscar de la Renta suknja od tvida, Net A Porter, 4693,50 kune

Peplum jaknu s remenom i suknju od gotovo 15.000 kuna iskombinirala je sa štiklama u nude nijansi te nezaobilaznim crvenim ružem.

Amal Clooney attends the Nobel Peace Prize Ceremony in Oslo Town Hall in Oslo, Norway December 10, 2018. NTB Scanpix/Haakon Mosvold Larsen via REUTERS   ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NORWAY OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN NORWAY.
REUTERS

Dobitnici ovogodišnje Nobelove nagrada za mir su Denis Mukweg i Nadia Murad. Kirurg Denis Mukwege osnovao je bolnicu u Demokratskoj Republici Kongo kako bi pružio pomoć preživjelim žrtvama silovanja u ratu, a Nadia Murad je pripadnica iračke religijske sekte Jezidi, koja je i sama preživjela seksualno nasilje nakon što su je zarobili militanti islamske države.

Linker
24. travanj 2024 07:25