Phil Harris/Daily Mirror / PA Images / Profimedia
Kraljevska posla

Šuška se kako se ne podnose, a jedna od druge 'krade' stajling: Kojoj bolje stoji hit boja sezone?

Od samog Meghaninog ulaska u kraljevsku obitelj, njezin odnos sa šogoricom Kate Middleton nije puno obećavao. Neslaganje i napetost između njih mogli su se 'rezati nožem', ali to će se uskoro promijeniti jer su Harry i Meghan ispunili svoju posljednju kraljevsku dužnost. Ipak, čini se da barem jedna od njih u drugoj vidi nešto pozitivno i to - dobar ukus za modu.

Otkako su princ Harry i Meghan Markle stigli u Veliku Britaniju odraditi svoje posljednje dužnosti kao pripadnici kraljevske obitelji prije nego se posvete mirnom životu u Kanadi, pitali smo se kakva će atmosfera vladati između šogorica Meghan i Kate Middleton kada se ponovno sretnu.

Naime, u medijima se još od vjenčanja Harry i Meghan šuškalo da ona i Kate nemaju puno toga zajedničkog i da se zapravo ne podnose jer su iz dva različita svijeta. Do sada su se pojavljivale zajedno samo kada je to od njih inzistirala kraljica, a današnja tradicionalna misa povodom Dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji bila je njihovo posljednje zajedničko javno pojavljivanje.

The Duke and Duchess of Sussex arriving at the Commonwealth Day Service, Westminster Abbey, London. Picture credit should read: Doug Peters/EMPICS, Image: 504919189, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Doug Peters / PA Images / Profimedia
Doug Peters / PA Images / Profimedia
Meghan je u društvu Harryja stigla na tradicionalnu misu povodom Dana Commonwealtha u zelenom izdanju.

Dok je Kate za misu 'ponovila' tamnocrveni kaput dizajnerice Catherine Walker koji je nosila na misu na božićno jutro 2018., Meghan je pak zablistala u upečatljivoj smaragdno zelenoj haljini s potpisom Emilije Wickstead. Stajling je upotpunila šeširom dizajnera Williama Chambersa i torbicom dizajnerice Gabriele Hearst, a stopala je 'ukrasila' salonkama branda Aquazzura.

Naravno, sva pažnja bila je usmjerena na nju, koliko zato što je izgledala odlično, toliko i zbog toga što je bojom stajlinga neodoljivo podsjetila na outfit Kate Middleton tijekom nedavnog posjeta Irskoj.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge lay a wreath at the Garden of Remembrance in Dublin
Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Ireland - 03 Mar 2020
A place of remembrance and reflection, the Garden of Remembrance in Dublin is dedicated to those who gave their lives for Irish independence., Image: 502814739, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kate je s Williamom posjetila Irsku te se prigodno odjenula u zelenu, inače irsku nacionalnu boju.

Vojvotkinja od Cambridgea je sve oduševila oku ugodnim spojem kaputa dizajnerice Catherine Walker, ispod kojeg je nosila peplum haljinu s potpisom Alessandre Rich, torbicu LK Bennett i štikle od brušene kože branda Emmy London, dok je kosu ukrasila crnim plišanim rajfom.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge arrive for a meeting with the President of Ireland
Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Ireland - 03 Mar 2020, Image: 502799273, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ispod zelenog kaputa nosila je peplum haljinu dizajnerice Alessandre Rich.

Ne možemo ne pomisliti da je Meghan, bez obzira na to što se možda ne slaže sa šogoricom, od nje 'posudila' inspiraciju za stajling jer je Kate ipak majstorica kombiniranja elegantnih komada.

Odvajanje Harryja i Meghan Markle od britanske kraljevske obitelji mnoge je pogodilo pa i Kate. Kako tvrdi bivši batler princeze Diane Paul Burrell, vojvotkinja je ljubomorna zbog Meghanine prilike da živi slobodniji život. "Kate zna kako je biti 'zarobljen' u palači. Njezin će život biti ograničeniji od Meghaninog", istaknuo je Burrell koji nimalo ne krivi Harryja i Meghan što su se sa sinom Archijem odlučili maknuti od britanskog dvora.

Linker
23. travanj 2024 21:40