Getty Images
EMOTIVNI GOVOR

Sva se uozbiljila: Jennifer Aniston nosi naočale za vid i baš joj pristaju

Legendarna 'prijateljica' Jennifer Aniston na dodjeli nagrade za najboljeg frizerskog stručnjaka 2018. godine nagradu je predala frizeru zbog kojeg je postala popularna diljem svijeta, a u emotivnom govoru otkrila je da mu duguje puno više od toga.

Vojska obožavateljica pokušavala je kopirati frizuru Jennifer Aniston (59) kad je počela glumiti kao Rachel Green u legendarnom sitcomu 'Prijatelji'. Njezina popularnost rasla je iz dana u dan, a holivudska miljenica priznaje da u tome ne bi uspjela da nije bilo njezinog frizera Chrisa McMillana. Upravo je njemu, nakon više desetljeća poznanstva i prijateljstva Jennifer, dodijelila nagradu za frizera godine.

U emotivnom govoru mu se zahvalila za sve što je za nju napravio, a tijekom govora je stavila vrlo retro izdanje naočala za vid. Zlatni okvir i stakla u obliku suze izvrsno je pristajao glumici u kombinaciji sa svečanom haljinom.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 22:  Jennifer Aniston presents the Hairstylist of the Year award onstage during the 2018 InStyle Awards at The Getty Center on October 22, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for InStyle)
Getty Images for InStyle


Glumac Marlon Brando prvi je u Hollywoodu proslavio avijatorice, pojavivši se s njima na motoru u filmu 'The Wild One' 1951. godine, a nosila ih je i Audrey Hepburn, u evergreenu 'Doručak kod Tiffanyja' (1961), te Elvis Presley.

Glumica je sve oduševila govorom na pozornici koji je bio inspiriran njihovim prijateljskim odnosom.

'Mogu reći da mi je mnogo puta spasio život, a uz njega je moje srce i zacijelilo brže. To mislim u doslovnom i figurativnom smislu. Nekad mislim da osim što je moj frizer ima i super moći. Uz njega se svi osjećaju bolje i izgledaju bolje ', rekla je Jennifer u govoru prije zagrljaja.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 22:  Jennifer Aniston (L) presents the Hairstylist of the Year award to Chris McMillan onstage during the 2018 InStyle Awards at The Getty Center on October 22, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for InStyle)
Getty Images for InStyle

Linker
20. travanj 2024 11:23