Profimedia, Abaca
DOK ČEKA TULUME - UŽIVA

Svi se šeću po Cannesu u haljinama, ali Kendall paradira u bikiniju

Nakon što je zablistala na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu i nosila reviju u organizaciji Naomi Campbell, američka manekenka Kendall Jenner prepustila se uživanju na Azurnoj obali – i skrenula nam pozornost na dva jedinstvena kupaća kostima.

Vrijeme u Europi jedna od najtraženijih manekenki provodi sa svojom sestrom Kourtney Kardashian, dečkom ASAP Rockyjem i brojnim prijateljicama, koje su isto tako modeli, kao što je Haily Baldwin. U iščekivanju večernjih tuluma koje ne propuštaju, uživaju na luksuznoj jahti na kojoj Kendall paradira u kupaćim kostimima. Modeli koje ona nosi sve su samo ne obični, a posebno su nam dva zapela za oko.

Prvi je vintage bikini ružičaste boje koja je ove modne sezone neizbježna. Dvodijelni kostim s visokim gaćicama dodatno je "zaslađen" gumbima i volanima, a radi se o modelu brenda Lisa Marie Fernandez za koji treba izdvojiti tri tisuće kuna.

25-5-2017

Kendall Jenner writes
Profimedia, Planet

Drugi model je verzija onog koji će ove godine preplaviti plaže: jednodijelni kostim brenda Midsommar Swim Jamison, ali s detaljima zbog kojih se neupitno ističe u moru brojnih modela. Osim što ima "spuštena ramena", završen je sa žakard uzorkom zahvaljujući čemu je komad u kojem ne možete proći neprimijećeno na plaži. Osim toga, odličan je odabir i nakon što se sunce sakrije - u kombinaciji s kratkim hlačama i šeširom širokog oboda. Za bijeli kupaći kostim Kendall Jenner je izdvojila 175 dolara.

Antibes, 24th of May, 2017
Kendall Jenner takes paddle board lessons
ABACAPRESS.COM, Image: 333432464, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Linker
18. travanj 2024 10:45