Profimedia, AKM-GSI
MODNI IZAZOVI

Svi su se okretali za Blake Lively: Odjenula je dva blejzera, a ispod njih - apsolutno ništa

Kombinaciju koju je Blake Lively danas odjenula rijetko tko će se usuditi kopirati, ali bi – uz nešto više odjevnih predmeta – mogla biti idealna za novu modnu sezonu.

Ako pitate glumicu Blake Lively (30), baršun nam se vraća. I ove jeseni taj će materijal biti poželjan, osobito u obliku odijela. Upravo je baršunasto odijelo odabrala i američka glumica za promociju novog filma "A Simple Favor". Ona je nosila ono tamnoplave boje, a na sako je odjenula i tamnocrveni blejzer, koji se slagao s crvenim potplatima na njezinim cipelama Christian Louboutin ukrašenim zakovicama. Osim neobičnog kombiniranja boja i odlične lekcije iz slojevitog odijevanja, Blake Lively iznenadila je i odabirom da na sebe stavi čak dvije jakne i ispod njih ne odjene apsolutno ništa.

New York, NY  - Actress Blake Lively steps out looking casual leaving her hotel in New York, on her way to photo shoot

Pictured: Blake Lively



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 382969810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Odijelo i blejzer Brunello Cucinelli i Christian Louboutin štikle

S obzirom na to da niti jedan od blejzera nije zakopčala, jasno je dala do znanja da ispod njih ne nosi niti grudnjak. Blake Lively i inače obožava nositi odijela, ali ovo je njezino prvo takvo odvažno izdanje. Uvijek na tragu trendova, glumica je mnogima omiljena inspiracija za nove modne kombinacije, ali vjerujemo kako će ovu mnogi preskočiti ili, pak, upotpuniti s bluzom ili majicom u nude nijansi.

New York, NY  - Blake Lively displays some cleavage as she exits a NYC hotel this morning wearing a fashionable ensemble.

Pictured: Blake Lively



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 382966714, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 12:12