Profimedia, ADMedia
Što ljubav čini

Tako jednostavno, a tako efektno: Katie Holmes zna odabrati haljinu

Iako su Novu godinu proslavili na drugim stranama planete, ljubav između glumačkih kolega i dalje cvate. A otkako se za njihovu četverogodišnju romansu saznalo, Katie Holmes više ne izbjegava društvena događanja, a svakom svojom pojavom naprosto oduševi.

Iako su sekunde prije ponoći odbrojavali u različito vrijeme i na različitim lokacijama - Jamie Foxx (50) u Singapuru, a Katie Holmes (39) na skijanju u Utahu u društvu kćerkice Suri (11), njihova četverogodišnja romansa jača je nego ikad, a to otkriva i osmijeh kojeg holivudska glumica ne skida s lica. Nitko ne može ne primijetiti kako u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikad, a osim što je zaljubljena i vratila se staroj pixie frizuri koja joj odlično stoji, počela se sve više pojavljivati na društvenim događanjima što je značio promjenu u garderobi Amerikanke.

29 December 2017 - Las Vegas, NV -  Katie Holmes.  Black Tap Craft Burgers & Beer celebrates the opening of its first West Coast location at The Venetian Las Vegas with an appearance by Katie Holmes., Image: 358884283, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia
Profimedia, ADMedia

barneys.com
Model Dorothea (179 dolara, Barneys)

Traperice su zamijenile lepršave haljine s uzorkom, baš poput one s potpisom američke dizajnerice Ulle Johnson koju je nosila na otvorenju restorana Black Tap u Las Vegasu. Kreaciju, osim razigranog uzroka točkica, krase i volani te porub nejednake dužine, a statement komad je 39-godišnjakinja isfurala na sandale s remenčićima. Svileni model Dorothea iz predjesenske je kolekcije kreatorice, koja je svoj brend osnovala prije četiri godine - i to počevši dizajnirati cipele. U kina uskoro stižu filmovi "Dear Dictator", koji će na velikim platnima igrati u ožujku te dugo očekivana ženska verzija hit filma "Oceanovih 11" - "Ocean's 8", u kojima se pojavljuje američka glumica.

Linker
23. travanj 2024 23:41