Diana Sokolić, akademska slikarica i vlasnica branda nakita Diana's, uvijek oduševljava svojim istančanim modnim stilom.
 Maja Jurović
Važna modna lekcija

Tako to rade hrabre dame: Stil zagrebačke kreativke uvijek osvaja mnoštvo pogleda

Akademska slikarica i kreativka iza branda Diana's, Diana Sokolić, poznata je po hrabrom stilu kojim osvaja gdje god se pojavi, a glavna zvijezda svakog njezinog modnog spoja je upečatljiv nakit.

Diana Sokolić, akademska slikarica, kreativka i vlasnica branda nakita Diana's, svoju ljubav prema umjetnosti utkala je i u svoj prepoznatljiv modni stil. U javnosti nikada ne može proći nezapaženo jer s nevjerojatnom lakoćom spaja različite intenzivne boje.

Na špici su je naši fotografi ulovili dobro raspoloženu u outfitu koji bi se malo tko od nas odvažio nositi - električno-plavi kaput, crvene elegantne hlače nešto šireg kroja, crvena dolčevita i modni detalji na kojima prevladava "colorblock" efekt i geometrijski oblici.

Spica / Zagreb 04.03.2020. / foto: Maja Jurovic / Diana Sokolic
Maja Jurović
Diana Sokolić, akademska slikarica i vlasnica branda nakita Diana's, uvijek oduševljava svojim istančanim modnim stilom.

Diana se već 40 godina bavi umjetnošću, a njezin upečatljiv nakit, koji i sama uvijek nosi, može se uklopiti u svaki stajling.

Fora ogrlicu od pleksiglasa i broš na dolčeviti uparila je s torbom istog uzorka na kojoj prevladavaju slične boje. Kao prava dama s istančanim ukusom i jedinstvenim stilom, u cijelu priču uspjela je "ugurati" i kožne rukavice u plavoj boji.

Ipak, nije željela pretjerivati pa je obuća ostala neutralna jer, realno, crne čizme idu doslovno na sve. Ako ste do sada samo igrali na sigurno, izađite malo iz komfor zone i probajte spojiti naizgled nespojivo, baš poput Diane. Rezultat bi vas mogao iznenaditi!

Linker
20. travanj 2024 14:45