Davor Matota
šanjolski stil

Tia Mamić: Hit komad za zagrebačku špicu

Raskošne rukave koji privlače poglede obožavaju zvijezde poput Jennifer Lopez i Priyanke Chopre, a kako dobro izgedaju u kombinaciji s jednostavnim trapericama na špici je demonstrirala Tia Mamić.

Bluze s rukavima raskošnog volumena bile su hit prošlog proljeće, a nose se i ove sezone jer ih se žene jednostavno ne mogu zasititi.

Bluze sa širokim rukavima efektan su statement komad, bilo da je riječ o puf rukavima, trapez rukavima ili onima u obliku tulipana te svaku kombinaciju podižu na novu razinu, stoga ne čudi da ih vole nositi slavne dame Jennifer Lopez, Kate Bosworth, Kendall Jenner, Priyanka Chopra i Bella Hadid.

Bella Hadid arrives at Gigi's apartment from fashion outing in grey blouse and open side jeans.
<P>
Pictured: Bella Hadid
<B>Ref: SPL1571829  120917  </B><BR/>
Picture by: @PapCultureNYC / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
@PapCultureNYC / Splash News

Uz košulju s raskošnim rukavima pretjeran nakit nije potreban jer je dovoljno 'glasna' sama za sebe, a to dobro zna i Zagrepčanka Tia Mamić koja je špicom nedavno prošetala u bluzi koja je privukla poglede.

Spica / Zagreb 26.04.2018. / foto: Davor Matota / Tia Jurcic Mamic
Davor Matota

Tia je odabrala popularan model s bijelim i svijetloplavim prugicama, dubokim dekolteom koji ovakvoj bluzi daje profinjen dojam i rukavima koji se šire i raskošno padaju preko lakta.

Spica / Zagreb 26.04.2018. / foto: Davor Matota / Tia Jurcic Mamic
Davor Matota

'Pufastu' košulju Tia je ublažila poderanim uskim trapericama i još jednim hitom salonkama od brušene kože u boji neba s prozirnim stranama od vinila.

Od detalja je odabrala tanke okrugle naušnice, velike sunčane naočale sa smeđim staklima i torbicu koju je čvrsto držala u ruci.

Ako vam se sviđa ideja plavih prugica i puf rukava, pronašli smo za vas ovu predivnu bluzu u Zari koja će vas u trenu pretvoriti u street style zvijezdu.

Zara

Linker
17. travanj 2024 17:19