Saša Zinaja
UVIJEK ZGODNA

Tip-Top u šetnji gradom: Lejla Filipović u hit outfitu od glave do pete

Iako osvaja svojim glamuroznim toaletama na društvenim događanjima, bivša misica Lejla Filipović jednaku pozornost privlači ležernim kombinacijama u kojima šeće Zagrebom.

Iako osvaja svojim glamuroznim toaletama na društvenim događanjima, bivša misica Lejla Filipović jednaku pozornost privlači ležernim kombinacijama u kojima šeće Zagrebom.

Njezini dnevni outfiti uvijek djeluju neopterećeno, iako su pomno odabrani - bivša misica najčešće kombinira trendi komade, poput ovoga kada je odjenula traper na traper. Od kombiniranja traper komada u istoj nijansi plave mnoge žene zaziru, no ta se odvažna modna kombinacija sve češće može vidjeti na street style fotografijama diljem svijeta. U trapezicama i jeans košulji isticala se vitka figura Dubrovčanke, dok je kosu složila u visoki rep. Fotografija njezine šetnje najdužom zagrebačkom ulicom, oduševila je sve njezine prijatelje, a mnoge je zabavila činjenica da je outfit usklađen i s zagrebačkim javnim prijevozom. U ruci je Lejla nosila sivu torbicu.

Instagram
Lejla Filipović u šetnji gradom

Njezina šetnja centrom Zagreba tijekom sunčanog dana, posjetila nas je zašto volimo jesen. Ugodna temperatura, mirisi kestenja i razgledanje izloga gdje vidimo nove hit komade za novu sezonu, najbolja su terapija odmaranja za svaku modernu ženu.

Uz crnu vestu, traper košulju i jeans trapezice Lejla je izvela odličan spoj, a kroj hlača joj je dodatno produžio ionako vitke noge. Ovaj oblik traperica daju elegantniji dojam od običnih skinny modela, dobro izgledaju uz štikle, kao i na ravne cipele ili tenisice, a ova kombinacija za šetnju asfaltom - je pun pogodak.

Lejla je vjerna traperu bila i na reviji dvojca ELFS ovoga četvrtka u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Saša Zinaja

Linker
26. travanj 2024 05:49